Reklam

Erdoğan'dan İzmir çıkışı: Su sıkıntısını biz giderdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstanbul'un su sorununu çözmek bize nasip oldu. İzmir'in su sıkıntısını biz giderdik" dedi

Erdoğan'dan İzmir çıkışı: Su sıkıntısını biz giderdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstanbul'un su sorununu çözmek bize nasip oldu. İzmir'in su sıkıntısını biz giderdik" dedi

Erdoğan'dan İzmir çıkışı: Su sıkıntısını biz giderdik
20 Kasım 2018 - 16:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Öyle lafla çevrecilik olmuyor. Gezi Parkı olaylarını yapanların finansörü olan bu kişi ile iltisaklı olan kişiler geçenlerde gözaltına alındı. Malum çevreler, hatta ve hatta batı dünyasından kişiler açıklama yapıyor. Şimdi bu kişi içeri alınınca neden rahatsız oluyorsunuz. Kendi ülkenizde olsa falan filan, bize gelince... Gelin siz bunları bizim külahımıza anlatın. Gündemlerinde Türkiye'yi karıştırmak var ancak biz buna izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi karıştıramayacaksınız. Ülkemizi bölemeyeceksiniz.

Geçtiğimiz pazar günü temayül yoklamaları yapıldı. Titiz bir araştırma ile adaylarımızı netleştirmenin gayreti içindeyiz. İnşaallah yakında milletimizle paylaşacağız.

Son dönemde, eski Türkiye'de bıraktığımızı düşündüğümüz tartışmaların içine çekiliyoruz. Birilerinin ısrarla 1940'ların, 1960'ların, 1990'ların baskı dönemlerine taşımaya çalışması manidardır. Yapılmaya çalışılan gericiliktir, irticacılıktır, çağdışılıktır. Zulüm günlerine geri dönülmesini talep edenlere ne söylenebilir ki?

"İZMİR'İN SU SIKINTISINI BİZ GİDERDİK"

İstanbul'un su sıkıntısını giderdik. Diğer illerde asırlık ihmalleri gidermek de bize nasip oldu. İzmir'in su sıkıntısını biz giderdik. Adı yasaklarla, yoklukla özdeşleşen bir partinin hala aynı kafada gidiyor olması ülkemizin bir talihsizliğidir. Adımını millet düşmanlarıyla birlikte atanlar artık siyasette hortlayamayacak.

"YOLUNU ŞAŞIRANI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ"

Doğrudan milletin kendisine hakaret eden CHP kafası 31 Mart'ta hak ettiği dersi bir kez daha sandıkta alacaktır. Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyenler kendi karanlıklarında kaybolup gidecekler. Kaybettikleri mevzileri kazanmak için yeni taktikler üretecek kabiliyeti olmayanlar eski usul yöntemleri tedavüle sokuyor. Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

"ADAY OLMADIM DİYE SIRTINI DÖNEN AK PARTİLİ DEĞİLDİR"

Siyasetin her kademesi bizler için bir hizmet vasıtasıdır. Adaylık mücadelesi de bu hizmeti kimin daha iyi yapacağının yarışıdır. Bir göreve kimi zaman iki kimi zaman 12 kimi zaman çok daha fazla kişi talip oluyor. Aday gösterildiği anda diğer arkadaşlarımız onun arkasında saf tutar. Her kim ki ben aday gösterilmedim diyerek partimize sırtını dönüyor hatta kendine başka mecralar arıyorsa o kişi hiçbir zaman AK Partili olmamış demektir. Her kim ki benim istediğim kişi aday gösterilmedi diye benzer tavırlara giriyorsa zaten yanlış yerdedir. Aday olurken 3 dönem orada görev yaparken her şey iyi de aday yapılmadığın zaman neden bozuluyorsun? Bu partide hiç kimsenin ben deme hakkı yoktur. AK Parti biz partisidir."


YORUMLAR

  • 0 Yorum