Reklam

Eski Foça'ya Bayram Sevinci: "Şemsiyeli Meyhane Açılıyor"

Şemsiyeli Meyhane yenilenen ekibi ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Ramazan Bayramı'nın ikinci günü hizmete başlıyor...

Eski Foça'ya Bayram Sevinci: "Şemsiyeli Meyhane Açılıyor"

Şemsiyeli Meyhane yenilenen ekibi ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Ramazan Bayramı'nın ikinci günü hizmete başlıyor...

Eski Foça'ya Bayram Sevinci:
02 Haziran 2019 - 14:49

Gazetem İzmir - Geçtiğimiz sezonlarda Eski Foça’da hizmet veren Şemsiyeli Meyhane yenilenen ekibi ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile 2019 yaz sezonuna hazır. İşletmeciliğini Karşıyaka’nın sevilen simalarından Eren Arıkan ve manevi kardeşi Metehan Demirkıran'ın üstlendiği Şemsiyeli Meyhane’de yeni sezon öncesi tadilatlar tamamlandı ve Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Eski Foça Fevzi Paşa Mahallesi 187 Sokak (Şemsiyeli Sokak) No: 5 adresinde hizmete başlayacak.

ŞEMSİYELİ SOKAK ÇOK FARKLI OLACAK

Konu hakkında gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Erkek'e yaptığı açıklamada “Bu sezon Şemsiyeli Sokakta eğlenceli akşamlar yaşanacak” diyen Arıkan sözlerine şöyle devam etti: “Eski Foça’nın bilinen işletmelerinden Şemsiyeli Meyhane ekibi olarak bu sezon misafirlerimizi karşılamak için hazırlandık. Tadilat çalışmalarımız bitti, bayramın ikinci günü yapacağımız açılış ile sezona iddialı bir giriş yapacağız, ekibimiz işinin ehli, garsonumuzdan ocak başı ustasına kadar profesyonel kadro oluşturduk.



Misafirlerin taleplerini iyi biliyorum. Buradaki hedefim misafirlerimizin maddi ve manevi çekincesi olmadan gelip oturacağı, aklı kalmadan kendi misafirlerini ağırlayacağı bir ortam yaratmaktı ve bu konsepti oluşturduk. Bir kez misafirimiz olan her zaman gelmek isteyecek. Sabah kahvaltısı servisiyle güne başlayacağız, öğlen steakhouse servisimiz olacak ve akşam canlı müzik eşliğinde aile ortamında ocakbaşı servisimiz devam edecek.”


DOSTLARIMIZ DAVETLİDİR

Sizin aracılığınız ile Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Eski Foça Fevzi Paşa Mahallesi 187 Sokak (Şemsiyeli Sokak) No: 5 adresinde açılışını yapacağımız işletmemize tüm dostlarımızı ve eğlence sevenleri davet ediyorum.














YORUMLAR

  • 0 Yorum