Reklam

Garsonu da FETÖ’cü Çıktı

8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın öldüğü gün götürüldüğü GATA’daki doktoru Mustafa Sarsılmaz’ın FETÖ’cü çıkmasının ardından, Çankaya Köşkü’ndeki garsonu Nesrin’in de FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Oğlu Ahmet Özal, “Artık babamın suikaste kurban gittiğinden eminim” dedi

Garsonu da FETÖ’cü Çıktı

8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın öldüğü gün götürüldüğü GATA’daki doktoru Mustafa Sarsılmaz’ın FETÖ’cü çıkmasının ardından, Çankaya Köşkü’ndeki garsonu Nesrin’in de FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Oğlu Ahmet Özal, “Artık babamın suikaste kurban gittiğinden eminim” dedi

Garsonu da FETÖ’cü Çıktı
25 Kasım 2016 - 10:19

Suikaste kurban gittiği belirtilen 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat ettiği gün götürüldüğü GATA'daki nöbetçi olan Tabip Binbaşı Mustafa Sarsılmaz'ın FETÖ'cü çıkmasının ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. Özal'ın Çankaya Köşkü'ndeki Nesrin isimli garsonunun da FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. Nesrin isimli garsonun Türkiye'yle arasında 'suçlu iade anlaşması' olmayan Honduras'a kaçtığı tespit edildi. Yeni Asır'ın, Mustafa Sarsılmaz'ın FETÖ'cü çıktığını ortaya koyan dünkü haberinin ardından açıklama yapan Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, "Yeni Asır'daki haberi okuyunca şoke oldum. Babamın ölümünün artık tamamen suikast olduğunun kanıtı bu subayın da FETÖ'cü çıkması ve yurtdışına kaçmasıdır. Daha iki hafta önce babamın Köşk'teki bir garsonunun da FETÖ'den arandığını ve yurtdışına, Honduras'a kaçtığını öğrendim" dedi.

Artık bir şüphem kalmadı

"Babamın ölümünün ardından tekrar mezarının açılması sürecinde görev yapan ekiptekilerin hemen hemen hepsi, hatta savcısı bile FETÖ'cü çıktı" diyen Ahmet Özal, "Artık bana göre babamın zehirlenerek suikasta kurban gittiği kesindir. Rahmetli amcam Korkmut Özal'la birlikte yıllardır bu işin tamamen FETÖ'nün işi olduğunu ve suikast olduğunu haykıra haykıra her platformda söyledim. Bu tabib binbaşının da FETÖ'den aranması bu işin asli, bir numaralı kanıtır" diye konuştu.

Honduras'a kaçtı

Özal, "Babamın ölümünde bir derin şüphe de onun Köşk'te birlikte çalıştığı kişilerdi. Babamın ölümünden sonra Çankaya Köşkü'nde görevli bir kadın garsonun da FETÖ'cü çıktığını öğrendik.
Bu kişinin suçlu iade anlaşmamız olmayan tek ülke olan Honduras'a kaçtığını ve FETÖ'den arandığını öğrendik.
Babamın rahatsızlandığı gün Muhtafız Koruma Alayı ve Köşk'te bulunan ambulanslar gelmedi. Yerine 1970 model hasta taşıma aracı getirildi. Babam bu araçla hastaneye sevk edildi. Bu tabip binbaşının FETÖ'cü olduğunun ortaya çıkmasıyla babamın zehirlenmesi iddia olmaktan çıkıp kesinlik kazanmıştır.
Bu kişi de önemli ve kilit bir isimdi. 30 yıldır bu hain FETÖ'nün ekibinde olan bir kişiydi. Kaçması bizim tüm şüphelerimizin ne kadar haklı ve doğru olduğunu gözler önüne sermeye yeter. Babam Turgut Özal eceli ile ölmedi, babam suikaste kurban gitti" diye konuştu.

Tek bir saç teli almamıştı

FETÖ'den aranan Mustafa Sarsılmaz, 8'inci Cumhurbaşkanı Özal'ın öldüğü gün getirildiği GATA'da nöbetçi tabip subaydı. Sarsılmaz, Özal'ın gerçek ölüm sebebini ortaya çıkaracak vücudundan saç teli gibi hiçbir örnek alınmadan gömülmesini sağlayan isimler arasında yer aldı. İzmir'deki FETÖ'ye yönelik yürütülen Askeri Casusluk Davası kumpasıyla ilgili soruşturma kapsamında aranmaya başlanan Mustafa Sarsılmaz'ın yurt dışına kaçtığını tespit edildi.
12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra güvenlik güçlerince her yerde aranan FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in 1986'da yakalandığında yanındakilerden birinin de Mustafa Sarsılmaz olduğu belirlenmişti.


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ne önemi var söze bak
    3 yıl önce
    Burası Türkiye bizim Çanakkale'de, Kıbrıs'ta ve son otuz senedir PKK ile savaşarak (daha öncelerine gitmiyorum) canımızı seve seve verdiğimiz uğruna şehit olduğumuz karanlıklar ülkesi Türkiyemiz. Hiç bir şey bu ülkede aydınlığa kavuşmuyor. Ne acı ve ne kadar üzücü böyle giderse çok yakın bir zamanda bu ülke için savaşacak insan bulamayacağız. Lütfen milli duygularımızla alay etmeyin biz bunları haketmedik.