Reklam

Gönder Var Bayrak Yok!

Karşıyaka Belediyesi Çanakkale Şehitliği Parkı'na diktiği göndere hala bayrak çekmediğinden dolayı görenler tarafından tepki topluyor...

Gönder Var Bayrak Yok!

Karşıyaka Belediyesi Çanakkale Şehitliği Parkı'na diktiği göndere hala bayrak çekmediğinden dolayı görenler tarafından tepki topluyor...

Gönder Var Bayrak Yok!
28 Ocak 2016 - 18:16

Gazetem İzmir - Karşıyaka Belediyesi 18.03.2015 tarihinde Mavişehir semtinde açılışını gerçekleştirdiği 5,5 metrelik Çanakkale Şehitliği Anıtı Parkı’nı basına “Çanakkale Ruhu Karşıyaka’ya Taşındı” diyerek lanse etmiş, aynı alanda Burası Çanakkale isimli fotoğraf sergisi de açmıştı. Ancak açılış üzerinden daha bir yıl gibi bir süre geçmemiş olmasına rağmen park içinde bulunana süs havuzlarının çalışmadığı gözlendi.

GÖNDER VAR AMA BAYRAK YOK!

Park açılışından birkaç ay sonra, yaz mevsimi sonlarında parkın yanına bayrak gönderi diken Karşıyaka Belediyesi aradan uzun süre geçmesine rağmen göndere hala bayrak çekemedi. Bu durumu aylardır gören Karşıyaka halkı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın göndere bayrak dikmeyi unuttuğunu konuşmaya, durumdan rahatsız olmaya başladı.

SADECE PARK AÇIYOR

Göreve geldiği yaklaşık iki yıldan bu yana elle tutulur iş yapmayan, faaliyeti sadece park açmak, eski parkları yenilemek ve adını değiştirmek suretiyle tekrar açmak olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a Karşıyaka halkı adına sesleniyor, Çanakkale Şehitliği Parkı’na dikilen göndere çok acil bayrak çekilmesini talep ediyoruz.

Karşıyaka Belediyesi'nden Yırtık Türk Bayrağı! Haberini okumak için tıklayınız

DAHA ÖNCEDE YIRTIK BAYRAK ASMIŞTI

Bayrak krizi Karşıyaka Belediyesi’nde ilk defa yaşanmıyor. 30 Ağustos bayramı sebebiyle belediye binasına Türk bayrağı asılmıştı. Ancak asılan bayrağın yırtık olduğunu fark etmiş ve bu durumu Gazetem İzmir ailesi olarak kamuoyuyla paylaşmıştık. Haberimiz üzerineyse yırtık bayrak sağlam bayrakla değiştirilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum