Reklam

Haluk Levent’ten Medifema’ya anlamlı ziyaret

Uzun süredir iş bulamayan bedensel engelli Hülya Burcu Turay, AHBAP Platformu aracılığı ile İzmir Özel Medifema Hastanesi’nde işe başladı.

Haluk Levent’ten Medifema’ya anlamlı ziyaret

Uzun süredir iş bulamayan bedensel engelli Hülya Burcu Turay, AHBAP Platformu aracılığı ile İzmir Özel Medifema Hastanesi’nde işe başladı.

Haluk Levent’ten Medifema’ya anlamlı ziyaret
20 Ocak 2020 - 18:03

Haluk Levent hastane yöneticilerine duyarlılığından dolayı teşekkür etmek için hastaneye gelerek, çalışanlara kurabiye dağıttı.İzmir’de yaşayan ve doğuştan yüzde 70 bedensel engeli olan Hülya Burcu Turay, Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP platformu aracılığı ile İzmir Özel Medifema Hastanesinde işe başladı. Babasının emekli olması ile İstanbul’dan İzmir Torbalı’ya taşınan Turay, uzun süre işsiz kalınca video çekerek Haluk Levent’ten yardım istedi. Hülya Burcu Turay’ın videosuna duyarsız kalmayan Haluk Levent, sosyal medyadan iş insanlarına çağrıda bulundu. İzmir Özel Medifema Hastanesi bu çağrıya kayıtsız kalmadı. İnsan Kaynakları Müdürü Buket Tekçe ve İdari İşler ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Serkan Tumbar AHBAP platformu ile irtibata geçerek işlemleri başlattı. Haluk Levent, Hülya’ya sağlanan iş imkanı için İzmir Özel Medifema Hastanesi’ne gelerek çalışanlara kurabiye ikram etti ve hastane yöneticilerine teşekkür etti.

'OLANAKLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

İzmir Özel Medifema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Yiğit Haluk Levent’in anlamlı ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek “Haluk Levent’in sanatçı duyarlılığı ve anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Biz anlayış olarak engelli yurttaşlarımızı hayata ve toplumsal yaşama kazandırmanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Olanaklarımız çerçevesinde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yiğit, güçlü kadınlarla çalışmayı önemsediklerini vurgulayarak, “Hülya Hanım gördüğümüz kadarıyla Haluk Beye ulaşacak kadar mücadeleci ve önündeki engelleri aşacak kadar güçlü bir arkadaşımız. Hastanemize değer katacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

'ÖZEL MEDİFEMA HASTANESİ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Haluk Levent, AHBAP Platformuna ilişkin “Halkımız sahip çıktıkça bizlere daha çok şevk geliyor. Daha fazla iş yapmak istiyoruz. Bakın istanbul’dan Torbalı’ya geldik” dedi.

Medifema Hastanesine teşekkür ettiğini belirten Haluk Levent sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hülya’nın sesini duydular. Belki çok daha öncesinden görüşselerdi Hülyaya destek olurlardı ama ben aralarında bir köprü olmuş oldum. Onları birbiri ile buluşturmuş oldum. Hatta bana Haluk Bey gelmese de olur ne zaman işi düşerse bu tarafa çay içeriz dediler. Dedim olur mu öyle şey söz verdiysem gelirim. Gördüğünüz gibi kurabiyelerim ile geldim”

'HEYECANLI VE MUTLUYUM'

Hülya ise bu durumun onu çok heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini kaydederek “Twitter’dan, Haluk abinin görmesini istediğim bir yayın yaptım. Bu sayede AHBAP bana ulaştı. Sağ olsunlar bir gün içerisinde bana yardımcı oldular. İşimi buldular. Şu an buradayım ve Haluk abi beni yalnız bırakmadı. Torbalı’ya kadar geldi. Haluk abiye, AHBAP Platformuna ve Medifema Hastanesi Yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum