Reklam

Hazır E-ticaret Paketlerinin Sağladığı 5 Önemli Avantaj

Hazır E-ticaret Paketlerinin Sağladığı 5 Önemli Avantaj

Hazır E-ticaret Paketlerinin Sağladığı 5 Önemli Avantaj
10 Kasım 2021 - 09:51

E-ticaret ile internetten satış yapmak isteyen kişi ve işletmeler genellikle belirli yöntemler kullanarak e-ticaret sitelerini kurmaktadır.

  • Hazır e-ticaret paketleri
  • Açık kaynak kodlu yazılımlar
  • E-ticaret sitesi yazdırma
Yöntemleri işletmelerin e-ticaret sitelerini kurarken kullanabileceği yöntemlerdir. Fakat günümüzde birçok e-ticaret firması e-ticaret sitesi için gerekli olan maliyetlerini azaltmak için hazır e-ticaret paketlerini kullanmayı tercih etmektedir. Çünkü hazır e-ticaret alt yapıları maliyeti azaltmakla beraber işletmelerin birçok avantajdan yararlanmasını da sağlamaktadır.

Hazır E-ticaret Paketlerinin Sağladığı 5 Önemli Avantaj adlı bu yazımızda sizlere hazır e-ticaret paketleri hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber hazır e-ticaret paketlerinin sağladığı avantajlardan da bahsedeceğiz. Siz de bu yazımızı inceleyerek hazır e-ticaret paketleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Hazır E-ticaret Paketi Nedir?


Hazır e-ticaret paketi, e-ticaret ile internetten ürün ve hizmet satmak isteyen işletmeler için özel olarak tasarlanan ve lisanslı bir şekilde satışa sunulan alt yapılara verilen isimdir.

Hazır e-ticaret paketleri genellikle farklı özellikler ve ihtiyaçlar baza alınarak tasarlanmaktadır. Bu da her ölçekten işletmenin bütçesine uygun bir paket seçerek e-ticaret sitesi kurmasına olanak sağlamaktadır.

Domain ve Hosting Masraflarından Kurtulursunuz

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk olarak bir domain ve ardından da hosting alması gerekmektedir. Genellikle e-ticaret sitelerinin trafiği oldukça yoğun olduğu için işletmelerin hosting masraflarının fazla olduğunu söylemek mümkündür. Bu da işletmelerin e-ticaret sitesi kurma maliyetlerini arttırmaktadır.

Fakat hazır e-ticaret paketleri ile e-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve işletmeler Ticimax gibi e-ticaret alt yapılarını tercih ettikleri takdirde domain ve hosting için ücret ödememektedir. Çünkü e-ticaret siteniz için gerekli olan domain ve hostingler e-ticaret paketleri içerisinde sizlere sunulmaktadır.

E-ticaret Sitesi Kurma Maliyetlerinizi Azaltabilirsiniz

E-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve işletmelerin e-ticaret sitelerini profesyonel bir şekilde tasarlayabilmek için birçok modüle ve özelliğe ihtiyacı bulunmaktadır. Ürün Yönetim Sisteminden kargo entegrasyonlarına, sanal postan dijital pazarlamaya kadar tüm süreçleri yönetebilmek için işletmelerin ihtiyaç duyacağı modül ve özelliklerin bir hayli fazla olduğunu söylemek mümkündür.

Açık kaynak kodlu e-ticaret yazılımları ya da e-ticaret sitesi yazdırma yöntemleri ile bir e-ticaret sitesi kurmak isteyen kişi ve işletmelerin bu nedenle e-ticaret sitesi kurma maliyetleri artış göstermektedir. Fakat hazır e-ticaret paketleri içerisinde bu özellikler yer aldığı için firmanızın e-ticaret sitesini bu paketler ile kurduğunuz takdirde maliyetlerinizi azaltmanız mümkündür.

İndirimli Kargo Fiyatlarından Yararlanabilirsiniz

Hazır e-ticaret paketleri ile e-ticaret alt yapısı satan Ticimax gibi işletmeler iş ortaklarının e-ticaret süreçlerini daha kolay bir şekilde yönetebilmesini sağlamak için belirli anlaşmalar yapmaktadır. İndirimli kargo anlaşmaları bu anlaşmalar arasında yer almaktadır.

İndirimli kargo anlaşmaları sayesinde e-ticaret firmaları sattıkları ürün ve hizmetleri Ticimax Kargo Anlaşması dahilinde indirimli bir şekilde gönderebilmektedir. Böylece işletmeler kargo anlaşması yapma sürecinde zaman kaybetmek yerine var olan bir anlaşma üzerinden ürünlerini göndermekte ve e-ticaret süreçlerini yönetebilmektedir.

Sizler de e-ticaret sitenizi kurarken Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih edebilir ve indirimli kargo fiyatlarından yararlanarak lojistik süreçlerinizi daha profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.

E-ticarette Güvenliği Sağlarsınız

E-ticaret ile internetten ürün ve hizmet satışı yapan işletmeler için e-ticarette güvenlik oldukça önemlidir. Çünkü internetten alışveriş yapmak isteyen kişilerin büyük bölümü güvenilir e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmayı tercih etmektedir. Bu güvenliği sağlayabilmek için e-ticaret firmalarının site kurulumu aşamasında birçok test yapması gerekmektedir, site açıklarını tespit etmeye yönelik yapılan bu testler e-ticaret firmalarının sermayelerinde azalmalara neden olabilmektedir.

Hazır e-ticaret paketleri ile e-ticaret sitelerini kuran firmalar ise e-ticarette güvenliği site kurulumunu gerçekleştirdikten sonra anında sağlayabilmektedir. Çünkü hazır e-ticaret paketleri güvenlik kontrolleri sürekli yapılan yazılımlardır ve bu kontroller alt yapı sağlayıcı firma tarafından yapılmaktadır.

E-ticaret sitenizi kurarken güvenilir bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız siz de Ticimax gibi hazır e-ticaret paketleri sunan firmaları tercih edebilir ve böylece e-ticarette güvenliği kolayca sağlayabilirsiniz. Böylece müşterilerinizin firmanıza olan güvenini kazanabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

E-ticaret Süreçlerinizi Profesyonel Bir Şekilde Yönetin

E-ticaret sitenizi kurarken hazır e-ticaret paketlerini tercih ederek sizler de e-ticaret süreçlerinizi profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz. Çünkü hazır e-ticaret alt yapıları içerisinde;
  • Ürün yönetimi
  • Sipariş yönetimi
  • Muhasebe yönetimi
  • Reklam yönetimi
  • Kampanya yönetimi

Vb. birçok e-ticaret sürecini yönetebileceğiniz modül ve özellikler bulunmaktadır. Bu özellikleri kullan e-ticaret firmaları, e-ticaret süreçlerini daha kolay bir şekilde yönetmekte ve e-ticarette başarılı olabilmektedir.

Ticimax ile E-ticaret Sitenizi Kurun

E-ticaret sitesi kurmak ve internetten satış yapmak istiyorsanız Ticimax e-ticaret paketlerini tercih edebilir ve hazır e-ticaret paketlerinin sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ticimax e-ticaret paketleri içerisinde bulunan modül ve özellikleri kullanarak e-ticaret süreçlerinizi kolayca yönetebilir ve e-ticarette başarıyı yakalayabilirsiniz.