Reklam

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı

55 yaşında olmasına rağmen vücuduyla gençlere taş çıkartan Hülya Avşar, bu sefer da sosyal medyada verdiği bacak dekolteli pozuyla gündeme geldi.

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı

55 yaşında olmasına rağmen vücuduyla gençlere taş çıkartan Hülya Avşar, bu sefer da sosyal medyada verdiği bacak dekolteli pozuyla gündeme geldi.

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı
12 Mart 2019 - 17:30

Geçtiğimiz günlerde havuz videosuyla çok konuşulan şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, bu sefer de inşaatta verdiği derin bacak dekolteli pozuyla konuşulmaya başlandı. İş hayatının dışında sosyal yaşamında sürekli spor yapmasıyla bilinen Avşar'ın yaşına rağmen fit vücudu görenleri şaşkına çevirdi.

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 2

Bir inşaatta yarı çıplak bir şekilde poz veren Hülya Avşar, bu fotoğrafıyla fan sayfaları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, paylaşıma tepki gösterenler de oldu. Avşar kızının bir hayranı, fotoğrafa “Verecek başka poz bulamamış mı bu böyle poz vermiş hayret bir şey” yorumunu yaptı.

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 3

Fotoğrafta üzerinde duran kıyafetin kürk olduğunu düşünenler ise, Hülya Avşar'a hiç yakıştıramadıklarını söylediler. Ancak gelen tepkilerin yanı sıra fotoğraf kısa süre içinde 40 binin üzerine beğeni aldı.

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 4

Sosyal medya hesabı Instagram'dan verdiği cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Hülya Avşar, fotoğraflarını yoruma kapalı olarak paylaşıyor.
Peki yıllardır ekranlarda taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Hülya Avşar kimdir?

İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 5

Hülya Avşar kimdir?
Sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu olan Hülya Avşar 10 Ekim 1963 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata merhaba demiştir. Anne tarafından Balıkesirli olan Hülya Avşar, Baba tarafından Ardahan iline bağlı Hasköylüdür. Avşar-Pirebat kürt aşiretine bağlı olan Avşar kızı, çok önceleri de Kayseri Pınarbaşı’ndan göç eden bir Türkmen aşiretine mensuptur.İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 6

Avşar, 1982 yılında Bulvar Gazetesinin düzenlediği Kainat Güzellik Yarışmasında birinci seçildi, ancak daha önce evlendiği tespit edilince tacı elinden alındı. !983 yılına gelindiğinde, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı “Haram” adlı film kariyerinde dönüm noktası oldu.İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 7

Sonrasında aldığı müzik eğitimi nedeniyle müzikallerde oynadı. Daha sonra altı adet albüm ve bir de single yaptı. 1995 yılı sonunda piyasaya çıkardığı “Yarası salkım” isimli albümü döneme damgasını vuran bir albüm oldu.
İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 8

“Bu gece uzun olacak” isimli parça albümün çıkış parçasıydı. Bu parçaya klip çeken Hülya Avşar, klipteki popo sallama sahnesi ve daha birçok farklı sahneleri ile fenomen haline geldi.İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 9

1998 yılında piyasaya çıkardığı “Hayat böyle” albümü müzik piyasalarında büyük başarı elde ederek, Avşar kızının müzik piyasasındaki yerini iyice sağlamlaştırmasını sağladı. 2000 yılına gelindiğinde Kral TV müzik ödüllerinde, yılın en iyi kadın şarkıcısı ödülünü kazandı.İnşaatta derin bacak dekolteli poz verdi! Hülya Avşar sosyal medyayı salladı - Sayfa 10

Şu anda da show dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hülya Avşar, kendi çektiği 'Selfie' filmini beyaz perdede yayınlamıştır. Ekranlarda son olarak 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Safiye Sultan' karakterine hayat veren Hülya Avşar, yeni bir dizi projesi için toplantı yaptığını ancak henüz kararının netleşmediğini söyleyerek takipçilerini heyecanlandırmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum