Reklam

İnsan İçin Umut Derneğinden Anlamlı Ziyaret

İnsan İçin Umut Derneğinden Anlamlı Ziyaret

İnsan İçin Umut Derneğinden Anlamlı Ziyaret
17 Nisan 2018 - 10:26

Öncelikle insanların huzur, güven ve barış içerisinde yaşayabilmeleri için insanlığı ilgilendiren tüm konularda çalışmalar yapmak, gerektiğinde ilgili kurumlarla ortak projeler üretmek ve sorunlara pratik çözümler aramak ve insana umut olmak amacıyla hareket eden İnsan İçin Umut Derneği, 16 Nisan 2018 tarihinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Menşure GÖKÇE ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören lösemili çocuklara umut olmak amacıyla santraç ve kupa dağıtıldı çocuklar ile sohbet edildi.

Dernek Başkanı GÖKÇE; yaptığımız çalışmanın sosyal boyutu çok önemlidir. Lösemi tedavisi gören çocuklarımızı sosyal ve kültürel hayattan dışlamak yerine onları kazanmak, onlara dokunmak ve umut olmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı önemli görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Menşure GÖKÇE ve yönetim kurulu üyeleri hastane yönetimi ile birlikte hatıra fotografı çekilerek ziyaret son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum