Reklam

İnternete Özel İnanılmaz İndirimler Storks Pırlanta'da!

Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezi olmuş ve her daim onların gözlerini kamaştırmayı başarmış olan pırlanta takılar inanılmaz indirimlerle Storks Pırlanta’da satışta!

İnternete Özel İnanılmaz İndirimler Storks Pırlanta'da!

Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezi olmuş ve her daim onların gözlerini kamaştırmayı başarmış olan pırlanta takılar inanılmaz indirimlerle Storks Pırlanta’da satışta!

İnternete Özel İnanılmaz İndirimler Storks Pırlanta'da!
29 Temmuz 2020 - 13:11

Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezi olmuş ve her daim onların gözlerini kamaştırmayı başarmış olan pırlanta takılar inanılmaz indirimlerle Storks Pırlanta’da satışta! Tüm pırlanta yüzük modelleri, kolye modelleri ve küpe modelleri için geçerli olan indirim fırsatından yararlanarak hem cebinizi hem sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Storks Pırlanta, özel tasarım pırlanta aksesuar modelleri ile kadınların aklını başından almış durumda. Her kadının hayali olan pırlanta kolyeler, yüzükler ve küpüler %45 ve %50 indirim oranlarıyla alıcılarını bekliyor. Sevgilinize, eşinize veya annenize ışıltısıyla gözleri üzerine çekmeyi başaran pırlanta modellerinden alarak onları mutlu edebilirsiniz.

Herkes bilir ki kadınların kalbine giden yol ışıltılı aksesuarlardan geçmektedir. Sevdiğiniz kadının kalbine giden en kestirme yol ilse pırlanta takılardan geçmekte. Bu yola yarı yarıya indirim fırsatıyla girmek istemez misiniz?

%50’ye Varan İndirimler

Tüm ihtişamıyla ilgi odağı olmayı başarmış olan pırlanta modelleri ile özel günlerde sevdiğiniz kadını mutlu edebilirsiniz. Üstelik yarı yarıya fiyatıyla. Storks Pırlanta’da pırlanta yüzüklerde, pırlanta kolyelerde ve pırlanta küpelerde geçerli %45 ve %50 indirim oranlarından stoklar tükenmeden yararlanın!

Gözleri kamaştıran, zarif ve şık tasarımıyla tüm pırlanta kolye modelleri de Storks Mağazaları’nda ve Storks Online Mağazası’nda sizleri bekliyor. Kısa süreli ve sınırlı sayılardaki ürünler için olan bu kampanyadan kampanya sona ermeden yararlanmak istemez misiniz?

Her Bütçeye Uygun Cebinizi Sarmayan Pırlantalar

Bütçeniz kısıtlı mı? Ama yine de sevgilinize bir pırlanta alıp onu mutlu etmek mi istiyorsunuz? Üzülüp dert etmeyin, Storks Pırlanta yanınızda. Her bütçeye uygun olacak şekilde farklı karat oranlarına sahip pırlanta takılar Storks Pırlanta mağazalarında sizleri bekliyor.

0,05 karattan 0,93 karata kadar farklı oranlardaki pırlanta yüzük modelleri bütçenizi sarmayacak şekilde fiyatlandırılmıştır. Aynı zamanda sadece yüzükler değil, pırlanta küpe ve kolye modelleri de bütçeye uygun olarak fiyatlandırılmış durumda.

Yarı yarıya kampanyası sona ermeden, fırsat bitmeden sevgilinizin gözlerini daha da ortaya çıkaracak pırlanta modellerinden alarak onun kalbini tam on ikiden vurabilirsiniz.

Tüm pırlanta modelleri, yarı yarıya kampanyansın yanında ücretsiz kargo ve 7 içinde ücretsiz iade gibi ek imkanlar ile adresinize kadar teslim edilmektedir.