Reklam

İpek İpek’e ENSO özel ödülü

Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri yayınlandı

İpek İpek’e ENSO özel ödülü

Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri yayınlandı

İpek İpek’e ENSO özel ödülü
28 Şubat 2021 - 16:24

Boğaziçi Üniversitesi’nin en prestijli ödül töreni olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri, bu sene de dijitalleşen dünyaya ayak uydurarak online olarak gerçekleştirildi.
Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri, YouTube üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek sahiplerini buldu.
Her yıl Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen törende Yılın İş İnsanı, Yılın Holdingi gibi kategorilerde oylama sonucu iş dünyasının en başarılı şirketleri ve insanları ödüllendirilirken Boğaziçi İş Dünyası ENSO Özel Ödülü ise Oyak Grup Sigorta Kanal Yönetim Müdürü İpek İpek’e verildi.
Online olarak düzenlenen ödül töreninde açıklama yapan İpek İpek, ödülünü 16 Şubat 2021 tarihinde İstanbul’da hayatını kaybeden Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’na ithaf ettiğini söyledi.
İpek İpek konuşmasında, “Bu sene 10’uncusu düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası ödüllerinde ENSO Özel Ödülü’ne layık görüldüğüm için onur ve minnet duyuyorum. Bu ödülü insan hayatına dokunan ve insana layık her hikayeden şifa çıkartabilen bilgeliğiyle hayatıma büyük katkısı olan rahmetli Doğan Cüceloğlu’na ithaf ediyorum” düşüncelerine yer verdi.