Reklam

İYİ Parti’den İzmir anketi

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Şubat ayında İzmir’de yapılan anketi paylaştı.

İYİ Parti’den İzmir anketi

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Şubat ayında İzmir’de yapılan anketi paylaştı.

İYİ Parti’den İzmir anketi
20 Şubat 2018 - 09:55

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Şubat ayında İzmir’de yapılan anketi paylaştı. Çıray’ın paylaştığı anketin sonuçlarına göre, bugün seçim olması durumunda Akşener’e kararsızlar dışarıda bırakıldığında yüzde 27 oy çıkıyor…

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bir süre önce Çıray Area Araştırma Şirketi’ne İzmir’de yaptırdıkları anket sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ankette vatandaşlara, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa sizce en uygun kişi kimdir?’ sorusu yöneltildi. Çıkan sonuçlara göre, İzmir’de yüzde 25.6’lık bir kısım Cumhurbaşkanı’nın Recep Tayyip Erdoğan olması yönünde cevap verdi. Geriye kalan yüzde 74.4’lük oran ise Erdoğan’ın dışında bir başkan cevabını verdi.

Cumhurbaşkanlığı için ‘Erdoğan dışında biri’ cevabını verenlere, bir soru daha soruldu ve ortaya dikkat çeken bir sonuç çıktı. Anket sonucuna göre Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve tüm adayları geride bırakarak, yüzde 27.5 oranı ile İzmir’de cumhurbaşkanlığı için tercih edilen isim oldu.

Anket verilerini sosyal medya hesabından paylaşan Çıray; “Geçen hafta İzmir'de yapılan bir anket çalışmasına göre Sayın Meral Akşener ile Sayın Erdoğan ikinci tura kalıyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum