Reklam

İzmir'de kick-boks şöleni

Öncülerin şehir İzmir’imiz yine çok ses getirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.

İzmir'de kick-boks şöleni

Öncülerin şehir İzmir’imiz yine çok ses getirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.

İzmir'de kick-boks şöleni
15 Kasım 2021 - 12:43

Son zamanlarda gerek Kick Boks Dünya şampiyonasında gerekse Kıck Boks Avrupa şampiyonasında elde ettikleri dereceler ile Kick Boks ’un lokomotif illeri arasında yer alan İzmirli K,ck Boks’cularımız yine ses getirecek bir etkinliğe gün sayıyor.
21 Ağustos 2021 tarihinde Bv Event Bayraklı İzmir’de düzenlenecek olan Profesyonel Kick Boks Şampiyonasında Arat Spor Kulübü Sporcusu Emirhan Ateş’te ringlerde madalya mücadelesi verecek.
Renklerde mücadele edecek sporculardan Emirhan ATEŞ yaptığı açıklamada “Uzun zamandır bu maçlar için hocam Mücahit ARAT ile birlikte çalışıyorum. Hedefim ringlerde en iyi şekilde mücadele edip birincilik kürsüsünde yer almak" dedi.

Antrenör Mücahit ARAT ise yaptığı açıklamada “Sporcum Emirhan ATEŞ’in Türkiye şampiyonluğu ve sayısız dereceleri bulunmakta. Ancak Profesyonel anlamda da sporcumuz önünü açabilme adına Emirhan birlikte uzun zamandır bu tip maçlara hazırlanıyorduk. Branşlarımızın en büyük sorunu olan sponsor sorunumuzu bir türlü aşamadığımız içinde bugüne dek bu isteğimizi gerçekleştiremedik. İzmir Ulucak’ta bulunan, Kılıçsoy Demir sahibi Gökhan KILIÇSOY sesimizi duyarak bu maçlar için sponsorumuz oldu ve bu sayede sporcumuz ilk profesyonel maçına katılacak. Kılıçsoy Demir sahibi Gökhan KILIÇSOY teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Antrenör- Milli Hakem Ahmet Bereket ise, "Bu vesile ile sponsorluğun önemini bir kere daha vurgulayarak tüm iş dünyasını sporcularımıza destek olmaya davet ediyor, Kılıçsoy Demir sahibi Gökhan KILIÇSOY’u spora verdiği karşılıksız destekten dolayı tebrik ediyor, böyle duyarlı iş insanlarımızın sporumuzun gelişimi adına artmasını temenni ediyorum tüm İzmirli spor severlerimizi hafta sonu yapılacak olan Profesyonel Kıck Boks şampiyonamıza davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.