Reklam

İzmir’e yeni bir soluk!

Duygu Ünal Make-up Studio Alsancak’ta hizmete açıldı…

İzmir’e yeni bir soluk!

Duygu Ünal Make-up Studio Alsancak’ta hizmete açıldı…

İzmir’e yeni bir soluk!
03 Aralık 2019 - 14:26

Uzun yıllar kozmetik sektöründe güzellik uzmanı ve yönetici olarak görev yapan Duygu Ünal, en büyük hayalini gerçekleştirdi. Kendi adını verdiği Duygu Ünal Make-up Studio, geçtiğimiz gün İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi’nde hizmete açıldı.

İpek kirpik, kalıcı makyaj ve eğitimleri, kıl tekniği, pudra tekniği, kadife kaş tekniği, profesyonel makyaj ve eğitimleri, mini cilt bakımı ve tırnak işlemleri ile ölçülü kaş alımları, saç simülasyon gibi hizmetlerin verildiği Duygu Ünal Make-up Studio’nun açılışına İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Arısoy’un yanı sıra Ünal’ın yakınları da katıldı.
Umut ERSES: Öncelikle kendinizi biraz tanıtırmısınız?
Duygu Ünal: İlk İstanbul’da başladım. Hastane yöneticiliği yaparken aklıma böyle bir fikir geldi ve o sıra bir tüp bebek merkezi ve estetik kliğini işletiyorduk. Estetik kliğinde çalıştığım sırada eğitimler aldım. Eğitimler sonrasında da Estetik kliniğinde çalıştım. Ondan sonra İzmir’e dönüş yapıp burada çalışmaya başladım. Ortaklarla birlikte profesyonel makyaj işi yaptıktan sonra da eğitim vermeye başladım kendi yerimi açalı da 4 yıla yakın oldu. Eğitim vermeye devam ettim. İpek kirpik ve kalıcı makyaj eğitimleri ayrıca işlemlerini de yapıyorum. 8 yıldan bu yana da yeni tekniklerle birlikte işimizi takip ediyoruz. İzmir’de insanların sadece tek bildiği şey kıl tekniği başka bir teknik bilmediği içinde insanlara farklı teknikleri göstermeye çalışıyorum.

Umut ERSES: Şuan işyerinizde ne gibi hizmetler veriyorsunuz?
Duygu ÜNAL: İpek kirpik, kalıcı makyaj ve eğitimleri, kıl tekniği, pudra tekniği, kadife kaş tekniği, profesyonel makyaj ve eğitimleri, mini cilt bakımı ve tırnak işlemleri ile ölçülü kaş alımları, saç similasyon.
Umut ERSES: Bilindiği üzere son dönemlerde erkeklerde kişisel bakıma oldukça önem veriyor. Sizlerin de erkeklere özel yaptığınız hizmetleriniz var mı?
Duygu ÜNAL: Dediğiniz gibi son dönemlerde erkeklerin de kişisel bakıma önem verdiğini görüyoruz. Şuan için erkeklere özel olarak saç simülasyon ve ölçülü kaç alımı ile kaş vitamin işlemleri yapıyoruz.