Reklam

İZMİRDE STKLAR VE SİYASİ GÜNDEMİ

İZMİRDE STKLAR VE SİYASİ GÜNDEMİ

İZMİRDE STKLAR VE SİYASİ GÜNDEMİ
18 Mart 2023 - 16:11

  • Sayın Ahmet Güral, öncelikle bu röportaj şansını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerle hem gündemi hem de Sizlerin ülkemizde yaklaşan önemli seçimle  ilgili son görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı isterim.
 
 
Öncelikle İzmirimizin değerli basını olarak gördüğüm, Değerli Büyüğüm Abim Sayın Salih Erkek Bey’in sahibi olduğu gazetenizde, Sizlerle olmaktan ve  bana röportaj şansı verdiğinizden dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum.
 
18 Mart Dünya tarihinde en önemli savunma savaşlarından birinin gerçekleştiği önemli bir gündür. Türk halkı için çok büyük övünç kaynağıdır. Yedi düvele karşı iman ve inancıyla Dur! diyen ve Çanakkale Zaferi’ni bizlere yaşatan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Allah aynı inanç ve şuuru bizlere de nasip etsin..
 
Evet yakında önemli bir seçim var. Şu anda tabikide gündemimizde seçim var ama yaşanan doğa felaketlerini de es geçmemek lazım. Acı kayıplarımız söz konusu. Çok üzülüyoruz. Yaralarımızı sarabilmek için canla başla devletimizin yanındayız. Elimizden ne geliyor ise yapmaya devam ediyoruz. Stklarımız çok duyarlı. İsimlerini tek tek saymıcam ama çok şeyler başardılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yanlarında bulunduğumdan dolayı da çok mutluyum. Evet seçim… Önemli… Bizler Stklar olarak elbette orta görüşlü olmak durumundayız. Ancak her zaman Sizlerin aracılığı ile sayın basınımızın paylaşımlarıyla İzmirimizde güçtür Stklar… Önemsenmelidirler. Her Stkmızın içerisinde çeşitli görüşlerden insanlar bulunmaktadır. Ama akılcı düşüncelerle, ortak fikirlerle de hareket ediyorlar. Geçtiğimiz seçimlerde ben bunları yakınen gözlemledim ve analizler hazırladım. Şu anda da aynı analizleri hazırlıyorum. Tabiki bir görüşüm ve kendimi yakın gördüğüm siyasi parti olacaktır. Ancak ben her parti içerisinden görevlerini layıkı ile yerine getiren herkes ile görüşmeye devam ediyorum. Ve kendilerine elimden gelen desteği sağlıyorum. İnşallah bu seçim şimdiden hepimiz için hayırlısını getirir. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde bir nebzede olsa vatandaşlarımızın yüzleri güler, esnaflarımız mutlu olur. Benim tek düşüncem bu. Tabiki izleyip göreceğiz.
 
 
  • Peki Ahmet bey bu noktada sormak isteriz, siyasi görev teklifi aldınızmı ? Görev almayı düşünüyormusunuz ?
 
Sağolsunlar tüm partilerimizin ileri gelenleri ile görüştüğümden dolayı beni yanlarında görmeyi çok istiyorlar. Şu anda hiçbir partide kaydım bulunmamaktadır. Dediğim üzere ben görev insanıyım. Ekibim ve çalışma arkadaşlarım ile tarafıma ne görev düşer ise elimden gelenin fazlasını doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım şehir için yapmaya hazırım. Bekleyelim görelim.
 
 
Tekrar Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.