Reklam

İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu: "Bayrama Hazırız"

Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi İzmir otogarında yaşanacak yoğunluk karşısında alınan önlemleri İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu'yla konuştu...

İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu: "Bayrama Hazırız"

Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi İzmir otogarında yaşanacak yoğunluk karşısında alınan önlemleri İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu'yla konuştu...

İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu:
01 Haziran 2019 - 11:05

Gazetem İzmir - İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi otogarda alınan önlemler hakkında gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek’e önemli açıklamalar yaptı. “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlayacağız” diyen Niyazoğlu sözlerine şöyle devam etti:
"Salih ağabey yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle, tüm otogarlarda olduğu gibi İzmir otogarında da yoğunluk yaşanacak. Tatil süresinin uzun olması sebebi ile vatandaşlarımızın otobüs taşımacılığına yoğun ilgisi bulunmaktadır. Bu ilgiyle doğru orantılı olarak bayrama az bir süre kala doluluk oranı %100 e yaklaşmış durumda ve bu duruma istinaden söyleyebilirim ki bayram döneminde İZOTAŞ’tan günde ortalama 3000’ in üzerinde aracın giriş-çıkış yapmasını bekliyoruz.

TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK

İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri A.Ş. (İZOTAŞ) olarak biz vatandaşlarımızın yoğunluktan etkilenmemesi için başta güvenlik tedbirleri olmak üzere gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Güvenlik birimlerimizin tüm ekipmanları gerekli kontrollerden geçirildi. Ayrıca ekstra güvenlik ve arama noktaları oluşturuldu. Yolcu ve yakınlarının can güvenliği konusunda tüm tedbirleri titizlikle ele almış durumdayız. Bayram süresince tüm birimlerimiz ile kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden yolcularımızın taleplerini, şikayet ve isteklerini anında değerlendirme çabası içerisinde olacağız.
Tüm bu tedbirlerin alınmasının yanında İZOTAŞ olarak terminalimizin gelişmesi ve yenilenmesi açısından gerekli çalışmaları yapmaktayız. Örneğin 2015 yılımda hizmete açılan İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Müdahale ekibi 24 saat esasına göre hizmete devam etmektedir.
Ülkemiz gündeminde olan ve bizimde İZOTAŞ olarak hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir diğer konu ise “Engelsiz ve Erişilebilir Terminal” haline gelmek. Bunun için mevcut olan tedbirlerimizin yanı sıra gelişen teknolojiden de faydalanılarak hedefimize ulaşmak için gerekli tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlar herkese sağlıklı mutlu bayramlar dilerim.


YORUMLAR

  • 0 Yorum