Reklam

KARŞIYAKA ÇARŞI YENİ YILA HAZIR!

Yaptığımız haberlerden dolayı herkesin malumu olan Karşıyaka'nın Yamalı Bohça Çarşısı hala bildiğiniz gibi...

KARŞIYAKA ÇARŞI YENİ YILA HAZIR!

Yaptığımız haberlerden dolayı herkesin malumu olan Karşıyaka'nın Yamalı Bohça Çarşısı hala bildiğiniz gibi...

KARŞIYAKA ÇARŞI YENİ YILA HAZIR!
23 Aralık 2018 - 08:02

Gazetem İzmir - Göreve geldiği 2014 yılı Ağustos ayında müjdeli haber olarak yazılı ve görsel medyada Karşıyaka Çarşısı'nın baştan yenileneceği müjdesini veren Karşıyaka'nın jöleli başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar 3 ay sonra görev süresinin bitecek olmasına rağmen çarşı için yama yapmaktan öteye gidemedi.


ERKEK'TEN MUTLU'YA: "TUTAMAYACAĞIN SÖZÜ VERMEYECEKSİN"
Gazetem İzmir WhatsApp İhbar Hattı'na gelen şikayet resimleri üzerine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın 2014 yılı Ağustos ayında yaptığı açıklamayı hatırlatan Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek 'Tutamayacağın sözü vermeyeceksin' dedi. Erkek sözlerine şöyle devam etti: "2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Adnan Keskin'in dahli üzerine Karşıyaka Belediye Başkan adayı olarak atanan namı diğer jöleli başkan Hüseyin Mutlu görevdeki ilk senesinde Karşıyaka Çarşısı için Karşıyaka halkına müjde vermişti. Bu müjde herkesi olduğu gibi İzmir'de yaşayan biri olarak beni de mutlu etti.

Ancak aradan 4 sene 4 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen Karşıyaka Çarşısı yamalanmaktan öteye geçemedi. Bunun yanı sıra Karşıyaka Belediyesi rezil hale geldi, işçi maaşları ödenemiyor, belediye icralık oldu. Hüseyin Mutlu ama Karşıyaka Mutsuz! Spor kulübüyle özdeşleşmiş bir ilçenin belediye başkanı spor kulübünün kuruluş yıldönümünde düzenlenen etkinliklere katılamıyor; tepki göreceğini biliyor. Aslında yazacak, söyleyecek çok şey var ama eleştiri doğru yolu buldurmuyor, çünkü Hüseyin Mutlu kimseyi dinlemiyor. Bilsemki yazdıklarımdan sonra düzelecek sayfalarca yazarım ama görünen köy kılavuz istemez, Hüseyin Mutlu 3 ay daha koltuğunun tadını çıkartsın, umarım yerine gelecek kişibeterimn beteri var dedirtmez bilmem anlatabildim mi?"

YORUMLAR

  • 0 Yorum