Reklam

Karşıyaka'da Veteriner Rezaleti: "Veterinerin ihmali Köpeği Öldürdü"

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan bir hayvan sahibi köpeğini kısırlaştırmak için veterinere götürdü, sonucu çok ağır oldu.

Karşıyaka'da Veteriner Rezaleti: "Veterinerin ihmali Köpeği Öldürdü"

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan bir hayvan sahibi köpeğini kısırlaştırmak için veterinere götürdü, sonucu çok ağır oldu.

Karşıyaka'da Veteriner Rezaleti:
26 Nisan 2020 - 14:20

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Nehir Kara isimli vatandaş köpeğini kısırlaştırmak için veterinerliğe götürdü. İddiaya göre köpeğini çok sağlıklı bir şekildeyken veterinere götüren Kara kısırlaştırma sonrası köpeğiyle veterinerlikten çıktıktan sonra adım adım kötü sona doğru ilerledi.
Kara konuyu gazetemize şu sözlerle anlattı: Köpeğimi 23.04.2020 günü saat 09.30 civarlarında Bostanlı'daki Kibas Veterinerliğine kısırlaştırma ameliyatı için bıraktım. Saat 17.00 civarlarında gittim aldim, 2 metre yürüdü olduğu yere yığıldı kaldı çocuğum. Veteriner geldi tekrar kliniğe götürerek kalçadan 2 iğne ve ağızdan şekerli su verdi. Çıkıp zar zor yürüttüm eve getirdim ama hala kendinde değildi. En az 50 defa veterinere yazdım, aradım, veterinere resimlerini, kalp atış sayısını sürekli gönderdim en son gelmesi için zorladim geldi bakti ve 6 tane igne vurdu ne için diye sorduğumda ağri kesici ve vitamin dedi hatta morfin vuracakti izin vermedim. Veteriner giderken çocuğumun nasıl olduğunu sordum gayet iyi sabaha birseyi kalmaz, heybetli görünüyor ama narkozu biraz fazla kaçırdım ağır geldi dedi. Sen ağırlığına göre mi tahlillere göre mi narkoz veriyosun yoksa çocuğumun görüntüsüne göre mi dedim cevap vermedi. Ve aynı gün çocuğumu kaybettim.

Aramadığım, gitmediğim yer kalmadı, kimse yok, sokağa çıkma yasağı olduğu için karakoldan zar zor bir tane izin alabildik, sonuçta insan hastalığı ya da ölümü yok dediler. Veterinerden şikayetçiyim, sapasağlam olan, tahlilleri iyi çıkan çocuğumu ihmalinden dolayı öldürdü. Arayıp nabzının durduğunu söylediğimde soğuk kanlı şekilde olabilir diyerek telefonu yüzüme kapattı, defin etmek için ölüm raporu dahi yazmadı. Bu yaptıklarının yanında kalmasını istemiyorum, yetkili mercilerin yardımcı olmasını istiyorum."