Reklam

KİMSE BİZE HİKAYE ANLATMASIN. İSVEÇ’LE OLAN TÜM İLİŞKİLERİ ÖZÜR GELENE DEK SÜRESİZ ASKIYA ALIN…

KİMSE BİZE HİKAYE ANLATMASIN. İSVEÇ’LE OLAN TÜM İLİŞKİLERİ ÖZÜR GELENE DEK SÜRESİZ ASKIYA ALIN…

KİMSE BİZE HİKAYE ANLATMASIN. İSVEÇ’LE OLAN TÜM İLİŞKİLERİ ÖZÜR GELENE DEK SÜRESİZ ASKIYA ALIN…
23 Ocak 2023 - 20:13

Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerime İsveç’te yakılması üzerine AKSAÇLILAR’dan İsveç’e yönelik yaptırımlar ile ilgili açıklama geldi. AKSAÇLILAR Başkanı Ahmet BEREKET Yazılı olarak yaptığı açıklamada son derce sert ifadeler kullanarak, şu ana kadar verilen tepkilerin en sertini gösterdi. AKSAÇLILAR başkanı BEREKET açıklamasında “Çok kısa bir zaman önce İsveç’in başkenti Stockholm’de bir grup terör destekçisi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yönelik olarak şiddetle reddettiğimiz bir eyleme imza atmıştı. O zamanda çıkıp AKSAÇLILAR olarak demiştik ki; “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hiç kimsenin, helaki terör örgütü mensuplarını, kuduz köpek misali saldırmasına da müsaade etmeyiz, tepkisiz kalmayız”
Daha bu aşağılık eylemin üzerinden bir hafta bile geçmeden, NATO üyesi olmak için kırk takla atıp, Türkiye’nin vetosunu kaldırmak için neredeyse elimizi öpecek durumda olan, 10 milyon nüfusuyla, tükürsek boğacağımız, İsveç gibi bir ülkede bu kez de Danimarkalı ırkçı parti lideri Rasmus Paludan diye aşağılık biri çıkıp, İsveç hükümetinden aldığı izinle, Stockholm büyükelçiliğimizin önünde, Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimi yakma cüretini gösterebiliyor.
AKSAÇLILAR olarak yetkililere diyoruz ki! Kimse bize Uluslararası ilişkiler, İsveç’le ekonomik anlaşmalar vb. masallar anlatmasın. İsveç hükümeti resmi olarak özür dilemedikçe ve faille ilgili gereken işlemi yapmadıkça, büyük elçimizi geri çağırıp, İsveç büyük elçisini sınır dışı edip, İsveç ile ilgili olan tüm anlaşmaları askıya alın. Mademki İslam’ın sancaktarı, mademki mazlumların umudu bu Yüce Millet, daha 3-5 gün önce, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanın şahsında, Yüce TÜRK Milletine, dünde büyük elçiliğimiz önünde, Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerime yapılan bu saldırılara en sert şekilde cevap veremezsek, yarın Huzurullahda Peygamberimiz yüzüne bakamaz, Allah’a hesap veremeyiz. Bu vesile ile bu iradeyi kullanma yetkisi elinde olan Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize, Yüce meclisimize AKSAÇLILAR olarak çağrımızı tekrarlıyor, Büyük elçimizi geri çağırmak, İsveç büyük elçisini ivedi olarak sınır dışı etmek, İsveç ile olan tüm Askeri, ekonomik anlaşmaları Askıya almak dahil,  alınacak olan her türlü yaptırım kararının sonuna kadar destekçisi olacağımızı ilan ediyoruz” dedi.