Reklam

Kırkpınar'dan gündeme bakış ve CHP ile AK Parti'ye sıra dışı teklif!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevdeki yüz gününü de değerlendirdi.

Kırkpınar'dan gündeme bakış ve CHP ile AK Parti'ye sıra dışı teklif!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevdeki yüz gününü de değerlendirdi.

Kırkpınar'dan gündeme bakış ve CHP ile AK Parti'ye sıra dışı teklif!
24 Temmuz 2019 - 09:51

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevdeki yüz gününü de değerlendirdi. Kırkpınar'dan sıra dışı bir mesaj da geldi. İYİ Parti İl Başkanı, "Hem AK Parti hem CHP’ye il bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceğiz. Bunun toplumsal barış adına, bu gergin ortamda iyi bir öneri olacağını düşünüyorum” dedi.
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı olarak ilçe teşkilatları için eğitim maratonu başlattıklarını kaydeden Kırkpınar, üye kayıtları için de yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

İYİ Parti olarak İzmir’de ilk kez mahalle temsilcileri çalıştayı yapacaklarını söyleyen Kırkpınar, ilçe teşkilatları arasında başlattıkları halı saha futbol şampiyonasının ardından AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) il başkanlığı bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceklerini ifade etti. İYİ Parti İl Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in görevde geride bıraktığı 100 günü ile ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM VE ÜYE KAYDI SEFERBERLİĞİ
İl yöneticilerinden oluşturdukları eğitim komisyonunun ilçe ilçe gezerek, teşkilatlara toplumsal ilişkileri güçlendirme ve teşkilatlanma hakkında eğitim verdiğini söyleyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, üye kaydı seferberliği başlattıklarını da belirtti. Kırkpınar, üye kaydı çalışmalarında özellikle toplumda öne çıkmış, mahallesinde sokağında sevilen kişilere yoğunlaştıklarını ifade etti. Kırkpınar,”İlçe başkanlarımızla sürekli her hafta telefonda görüşüyoruz, her hafta kaç üye olduğuna yönelik bilgi alıyoruz. Birkaç ay sonunda, partimize katılan üyelerimiz için İzmir Milletvekillerimizin de katılacağı toplu bir rozet takma töreni yapacağız, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımızı da davet edeceğiz” dedi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ ÇALIŞTAYI
İzmir’de Bayındır dışındaki tüm ilçelerde teşkilatlandıklarını aktaran İYİ Parti İl Başkanı, mahalle temsilciliklerinin de şuan 26 ilçede oluştuğunu söyledi. Kırkpınar mahalle temsilcilikleri teşkilatlanmasının tamamlanmasının ardından İYİ Parti olarak,, İzmir’de ilk kez mahalle temsilcileri çalıştayı yapacaklarını kaydetti.

AK PARTİ VE CHP’YE TURNUVA ÇAĞRISI
İYİ Parti İzmir ilçe teşkilatları arası halı saha futbol şampiyonası düzenlediklerini kaydeden Kırkpınar, ”Hem AK Parti, hem Cumhuriyet Halk Partisi bizim teklifimize hazır olsunlar. Onlarla da halı saha maçı yapmayı düşünüyoruz. İlçe müsabakalarımızın ardından oluşacak il kadromuzdan sonra hem AK Parti hem CHP’ye il bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceğiz. Bunun toplumsal barış adına, bu gergin ortamda iyi bir öneri olacağını düşünüyorum” dedi.

SOYER’İN 100 GÜNÜ DEĞERLENDİRMESİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in görevde geride bıraktığı 100 gün faaliyetlerini değerlendiren İYİ Partili Kırkpınar, “Toplu taşıma ve su konusunda indirime gidilmesi, baykuş uygulaması büyük bir takdir aldı. Buca Metrosunun ihalesinin yapılabilmesi için merkezi hükümetten onay çıkması çok sevindirici bir haber oldu. Ben 100 gün için, 10 üzerinden 10 veririm. Ama bundan sonraki süreçte temponun biraz daha artacağı kanaatindeyim, temennim odur. Başkanın üç cemre olarak açıkladığı proje toplantılarının hepsine katıldım. Çeper ve arka mahallelerin de belediye hizmetlerinden yeteri kadar faydalanacağı konusunda verilmiş bir sözü var. Bu sözü de yerine getireceği inancındayım. Çünkü İzmir’de yaşayan halk eğer uzun yıllara dayanan tercihini bu yönde gerçekleştiriyorsa mutlak suretle halkın beklentilerinin de karşılanması gerekiyor” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum