Reklam

Konak Belediye Başkanı mama mı dağıtıyor?

Aldığımız duyumlar Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, alacağı tüm kararları oy birliği geçmesi adına CHP'li belediye meclis üyelerini belediyenin şirketlerine yerleştiriyor.

Konak Belediye Başkanı mama mı dağıtıyor?

Aldığımız duyumlar Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, alacağı tüm kararları oy birliği geçmesi adına CHP'li belediye meclis üyelerini belediyenin şirketlerine yerleştiriyor.

Konak Belediye Başkanı mama mı dağıtıyor?
22 Temmuz 2019 - 21:55

Gün içinde ajanslar "Salihli'de salçalık domates hasatı başladı" haberini geçti...

Yaz aylarında başta ekin olmak üzere pekçok üründe hasat yapılır...

Her beş yılda yapılan (Genelde Mart ayına denk gelen) yerel seçimlerden sonra belediyelerde de yeni başkanlar tırpanlarını bileyledikleri gibi; bir şekilde belediye şirketleri üzerinde hasata başlarlar!

Gerçeğinde başkanların yaptığı hasatlar, dengeler açısından inanılmaz mesajlarda içerir!

Hasatın bitiminde de bir süreliğine nadasa bırakılan şirketler üzerinde ekim yapıldığını görürsünüz!

Bu dönem yenilenen İstanbul Büyükşehir seçimleri yüzünden ekim ve hasat işleri haziran'dan temmuz ayına sarmış olsa da, kaynaklarımız en yoğun "ekim" olayının Konak Belediyesi'nde gerçekleştiğini iddia etti.

Kaynaklarımız; Konak Belediyesi Merbel ve İzbel şirketleri yönetim kurulu üyeliklerine yaklaşık 14 CHP'li meclis üyesi ile bir koordinatörün ekildiğini iddia etti!

İhtiyaç sahibi meclis üyelerinin 3'er bin lira maaşla Merbel ve İzbel yönetim kurulu üyeliklerine Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından getirildiğini belirten kaynağımız şöyle konuştu: "Abdül Batur deneyimli bir başkan! Öyle ki; CHP Genel Merkezi'nde kiminle işi varsa çözmesini iyi bilir. Temsil, CHP Genel Merkezindeki kapıdaki güvenlik olsun, İzmir'e ziyarete gelmiş Genel Başkan Yardımcısı olsun, hepsinin dilinden anlar ve mutlu etmesini bilir. Dile kolay 4 dönem Narlıdere'de Belediye başkanlığı yaptı adam... Şimdi Konak'ta da deneyimleri konuşturacak. Bu çerçevede; işe meclis üyelerini şirket yönetimlerine koyarak başladı. İhtiyaç sahibi meclis üyelerini isim isim ilerleyen günlerde bildireceğim... Başkan Batur, yaklaşık 14 ihtiyaç sahibi CHP'li meclis üyesini şirket yönetimlerine almış. Şirketlerin (başına) koordinatörlüğüne de olmazsa olmazı Ali Ulvi'yi koymuş. Bazı meclis üyleri 3 bin liralık huzur hakkına mırın kırın etselerde bazıları da'ses etmeyin hiç yoktan iyidir, taş atıp kolunuz mu yorulacak' gibisinden olumlu yorumlar yaparak yönetim kurulu üyeliklerini kabul etmişler. Özetle Başkan Batur, bundan böyle her meclise 14 artı bir olarak girecek" dedi.

Kaynak: www.gundemotuzbes.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum