Reklam

Kuryelik dönemi!

CHP Genel Merkezi tarihe geçecek bir ilke daha imza atarak, kurumsal kimliğine bir yenilik daha ekledi: Kuryelik dönemi!

Kuryelik dönemi!

CHP Genel Merkezi tarihe geçecek bir ilke daha imza atarak, kurumsal kimliğine bir yenilik daha ekledi: Kuryelik dönemi!

Kuryelik dönemi!
13 Şubat 2019 - 21:27

İl ve İlçelerden gelen Meclis Üyelesi listelerinin tamanlanmasına 1 gün kala, listelerin başına getirilen isimlerde belirlendi.

İzmir Veli Ağbaba'ya,
İstanbul Onursal Adıgüzel'e,
Ankara Muharrem Erkek'e teslim edildi!

CHP’de 31 Mart yerel seçimleri için belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. Oluşturulan listeler genel merkeze giderek son kararın verilecek. 3 büyük il İstanbul, Ankara ve İzmir’in ise Genel Merkezde listelerin kime gideceği de belli oldu.

İstanbul, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’de, Ankara, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’te ve İzmir ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’da toplanacak.

Meclis Üyesi listeleri Ankara'da yetkili kılınan bu kişiler tarafından belirleneceği açıklanırken; öte yandan Meclis Üye listelerinin ilçe başkanlıklarınca verilme olasılığının da By-Pass edildiği 2 şubat'ta ilçe başkanlıklarına gönderilen genelge ile ortaya çıktı!

Listelerin ilçe seçim kurullarına teslim edecek yetkili "kurye"nin bilahare bildirileceği belirtilen genelgede, ilçe başkanlıklarının Meclis Üyesi listesi teslim yetkilerinin alındığı, listelere itiraz etme yetkilerinin de bulunmadığına altı çizilerek işaret ediliyor!

Adeta örgütün sıfırlandığı genelge çerçevesinde, Meclis Üye listelerinin özel kuryeler tarafından ilçe seçim kurullarına teslim edilecek oluşuna bakalım ilçe başkanlarından nasıl bir yanıt gelecek?

Şimdi tüm CHP örgütlerine gönderilen aşağıdaki bu genelgeye göre; ilçelerin yetkileri by-pass edilerek, CHP'nin kurumsal kimliğinde yeni bir "özel kurye" dönemimi de açılmış olmadı mı?

Bakalım daha ne gibi kurumsal yenilikler ortaya çıkacak...!!!


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ayşe güzel
    5 yıl önce
    Meclis üyelerini seçerken dikkat edinde belediye başkanlarının yanında çalıştırdığı belediyeden maaşlı kişiler olmasın...özellikle balçova..ilçe başkanıda belediyeden maaşlı bir arkadaş