Tarot açılımı


Astroloji merkezli tarot açılımı Bizim görünmeyen adımızdır.

Astrolojinin isteği: Büyük kozmik tiyatrodaki rolümüzü bize en iyi şekilde göstermektir.

Astroloji hedef alınarak bakılan tarot açılımı, Gökyüzünün bize gösterdiği kişisel resmimizdir.

Bizler bu bütünlük içinde, kendi hedeflerimizle beraber, içimizde yeralan o, sadece bize ait olan tekilliği ve kişisel gerçeklerimizi görebiliriz.

Her tarot açılımı kendine özgü ve benzersizdir. Bu nedenle tanımlama aracı olarak, astrolojik veriler zengin bir kaynak oluştururlar.

Tarot açılımı, bir tür iyileşme, yenilenme, sağlıklı,doğru ve tam olma demektir. Astroloğunuz ile kuracağınız güvene dayalı, sağlıklı iletişim aynı zamanda bilinçaltı yönelmeleri ve tıkanıklıkları da göz önüne serdiğinden, kişiliğinizin istek dışı, yanıltıcı sapmalarını da gösterecektir.

Doğru yorumlayan bir Uzman Astrolog; danışanın kilit noktalarını hemen görme şansına sahiptir.

Astroloğunuzun uygulayacağı tarot seansı sayesinde, kilitlenmiş fonksiyonlarınızın açılmasının yanısıra, yaratıcılığınızı arttırıp, sorunların çözümlerinde aradığınız desteği kendinizde bulacaksınız.

Hayata sizin gözlerinizden bakmaya çalışan Astroloğunuzla birlikte, yaşadığınız zorlukların üstesinden gelecek, sizi sıkıştıran olayların yarattığı gerilimlerin dışına çıkarak kendiniz için hangisinin en iyi olduğunu yine kendiniz belirleyeceksiniz.

Yaşadığınız olayların sizi çıkmaza sokmasına izin vermemek için, aile içinde yaşanan gerginlikler, çocukların hayata gösterdikleri uyumsuzluklar, bağımlılıklar, takıntılar, gelecek kaygıları ve hayatınızı yaşanmaz kılan bir çok sorunun çözümüne odaklanabileceksiniz...

Yani burcunuzun yıldızı ile parlayacaksınız...

Şayet yaşanılan sorun kadersel değilse, mutlaka hata size aittir.

Zira, yıldızlar hata yapmaz olay yaratır...

Sevgiler

Uzm. Astrolog Meral Karaca

Tel: 0 537 497 1007....

Bir güzellik yap kendine.

Kimseleri sevmediğin kadar,

Kendini sev sadece...

Bırak seni sevmeyenler üzülsün,

Yüreklerine sığmayacak kadar büyüksün diye...

Psikoterapist, Davranış bilimleri Uzmanı: AHMET KARAGÖZ