Reklam

“Menderes’te hiçbir vatandaş yatağa aç girmeyecek”

Menderes Belediyesi soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı desteklere devam ediyor.

“Menderes’te hiçbir vatandaş yatağa aç girmeyecek”

Menderes Belediyesi soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı desteklere devam ediyor.

“Menderes’te hiçbir vatandaş yatağa aç girmeyecek”
21 Ocak 2022 - 09:51

Hayata geçirdiği sosyal projelerle adından söz ettiren Menderes Belediyesi, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı desteklerle de dikkati çekiyor.

Soğuk kış günlerinde gıda, yakacak ve kıyafet yardımı

Soğuk kış günlerinde ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Havaların soğumasıyla birlikte Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte sosyal hizmet odaklı çalışmalarımıza ağırlık verdik ve ilçede hiçbir vatandaş yatağa aç girmesin diye adeta seferberlik ilan ettik.” dedi.

Yaşanan ekonomik sıkıntılar çerçevesinde insanların temel gıdalara dahi ulaşmakta zorlandıklarını aktaran Belediye Başkanı Kayalar, şöyle devam etti:

“Ekonomik sıkıntıların gölgesinde geçirdiğimiz soğuk kış günlerinde belediyemizden yardım almak isteyen vatandaşlarımızın Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekip arkadaşlarımla iletişime geçmesi yeterli. Yakacak, kıyafet, gıda veya nakdi ihtiyaçları olan vatandaşlarımızın İmkânlarımız doğrultusunda yanlarında olarak onlara bir nebze de olsa destek veriyoruz.”

Binlerce vatandaşa gıda yardımı

Görevi devraldıkları günden bu yana Ramazan ayları da dahil ihtiyaç duyulan her anda vatandaşlarının yanında olduklarını ifade eden Başkan Kayalar, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında oluyoruz. Bu kapsamda hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin binlerce vatandaşımıza gıda paketi dağıtarak yanlarında olduk.” diye konuştu.

“Nakdi ve ayni yardımlarımız sürecek”

İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerinin süreceğini belirten Başkan Kayalar, sözlerini şöyle noktaladı:

“İş bulmakta zorlanan, eşi cezaevinde olan, sağlık durumu çalışmak için uygun olmayan, kısacası ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşımıza nakdi ve ayni yardımlarla destek olmaya çalışıyoruz. Bu desteklerimiz kesintisiz devam edecek ve Menderes’te hiçbir vatandaş yatağa aç girmeyecek.”