Reklam

MHP'li Kalyoncu: Ormanlarımız Yanarken Çevreci Rolü Oynuyorlar!

MHP'li Kalyoncu: Ormanlarımız Yanarken Çevreci Rolü Oynuyorlar!

MHP'li Kalyoncu: Ormanlarımız Yanarken Çevreci Rolü Oynuyorlar!
30 Temmuz 2021 - 17:05

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan KALYONCU ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşanan orman yangınları üzerine yaptıkları açıklamadan başlıklar şöyledir;
Çevreci Rolü Oynayan İhanet Şebekesi!
Türkiye ateş altında, ormanlarımız alevler içinde, yüreklerimiz yangın yeri. Geçmiş yıllarda yaptıkları gibi, ormanlarımız ihanet şebekesi PKK tarafından kundaklandı. Terör örgütünün kuklası sözde yasal siyasal kuruluşlar hâlâ çevreci rolü oynuyor.
HDP’liler ekolojiden, çevreden dem vurur. Su şişesini kömür tozu karıştırılmış suyla doldurup sahneye çıkarlar. Doğanın haklarından söz ederler. Çevreyi ve doğayı siyaseten kullanmaya kalkarlar. Ancak onlar insanlara şirin görünecek her şeyi istismar eden zavallılar olarak kalacaklar.
Bebek Katillerinden Ne Doğa Sever, Ne Hayvansever Olur!
Hep söylediğimiz gibi bebek katillerinden ne doğa sever, ne hayvansever olur. Kürsülerden ekoloji demekle olmuyor. Yandaşlarınızın, sırtınızı yasladığınız teröristlerin yaktığı ormanlardan yükselen alevler gerçek yüzünüzü gösteriyor.
Bebek katili PKK sadece bir terör örgütü değil aynı zamanda çevre katili ve küresel bir pisliktir. HDP’nin de çevreciliği işte bu kadar. Örgütün "silahınız çakmak ve kibrit" diyerek verdiği emre itaat etmişler ve konuyu rant hevesine bağlama yüzsüzlüğü sergilemişler.
Cinayetleri karşısında susup kaldıkları PKK terörünün yeni bir taktiği olan orman yangınlarını da hainliklerini kamufle etmek için kullanmaya kalkıştılar.
Terörizme esir bir yapının demokratik sistemin parçası bir siyasi parti sayılması, terörün tuzağına düşmektir.
Yığınla gerekçe bir yana çevre katliamının karşısında takındıkları terörü saklama girişimi bile HDP'nin kapatılmasına yeter de artar.
Sadece muhalefet etme saikıyla konuyu arazi rantı hesaplarına bağlayan her yorum, yangınlarda hayatını kaybeden, evleri ocakları kül olan, hayvanları telef olan ve mahsulleri mahvolan insanımıza da saygısızlıktır.
Ormanlarımız Yeniden Yetiştirilecek, Sabotaj Çeteleri Tepelenecektir!
Ormanlarımız yeniden yetiştirilecek, insanlarımızın yaraları sarılacak ve sabotaj çeteleri tepelenecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti bunu yapacak güçte olduğunu inlerinde saklanan çakallara, onları öven soytarılara ver arkalarındaki mahfillere gösterecektir.