Reklam

Narlıdere'de muhtarlarla dayanışma buluşması

Narlıdere'de muhtarlarla dayanışma buluşması

Narlıdere'de muhtarlarla dayanışma buluşması
09 Ağustos 2020 - 13:45

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahalle muhtarları ile ‘birlik ve dayanışma’ toplantısında buluştu. Yerel seçimlerden bu yana işbirliği içinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Engin “Narlıdere’yi muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. En iyi hizmeti sunabilmek adına durmadan çalışacağız” dedi.
Kahvaltılı buluşmaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve mahalle muhtarlarının yanı sıra, belediye başkan yardımcıları da katıldı, mahallelerin eksikleri ve çözüm önerileri konuşuldu. Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Başkan Engin, aciliyet sırasına göre sorunların giderilmesi için çaba sarfettiklerini söyledi.

“UYUM İÇİNDE HİZMET EDECEĞİZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yerel seçimlerden bu yana Narlıderemiz için muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Her sokağımıza eşit hizmet götürmek, sorunları en aza indirmek ve vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak için çaba sarfediyoruz. Aynı istek ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mahalle muhtarları da Başkan Engin’e teşekkür etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum