Reklam

Örgüte 'Yıldırım' çağrı! 14 maddelik bildiri yayınladı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kongre sürecine girilirken, partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Örgüte 'Yıldırım' çağrı! 14 maddelik bildiri yayınladı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kongre sürecine girilirken, partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Örgüte 'Yıldırım' çağrı! 14 maddelik bildiri yayınladı
22 Eylül 2019 - 09:55

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kongre sürecine girilirken 14 maddelik bir bildiri yayınlayarak, örgüte birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"Karşıyaka örgütünün degerli üyeleri
1. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde biz CHP üyelerinin en çok ihtiyaç duyduğu şey; yoldaşlık bağlarımızı güçlendirerek #birlik ve #beraberliğimizi karşılıklı sevgi ve saygımızı güçlendirmektir.
2. 31 Mart Yerel seçimleri; CHP iktidarına giden yolun açıldığı ve #umudumuzun yeşerdiği gündür. Ayrıca AKP İktidarının sonunun başlangıcı ülkemizin aydınlık günlere kavuşacağı günün önemli bir dönüm noktasıdır.
3.Bu önemli süreçte; hiç kimsenin ayrıştıcı siyaset yapmaya hakkı yoktur.
4. #KİN , #İNTİKAM #YALAN #İFTİRA üzerine siyaset yaptığını zanneden #darekipci , #ilkesiz ve ayrıştırıcı kişilere karşı bugüne kadar nasıl birlikte müsade etmediysek bundan sonrada hepberaber müsaade etmeyecegimize olan inancım tamdır.
5. Parti içi demokrasi ve parti içi demokratik yarış ile; hakareti, iftirayı yalanı birbirine karıştıranlara hep birlikte anlayış gösteremeyeceğiz .
6. Bu şekilde siyaset yapmaya çalışanlar bu yolun yol olmadığını er yada geç anlayacaklar.
7. Hepimizin ortak görevi; gece gündüz demeden partisi için çalışan siyaseti meslek haline getirmeyip partisinin iktidarı için beklentisizce çalışan #DAVA adamı sade üyenin siyaset yapmasının önündeki engelleri kaldırmaktır.
8. #Kadın ve #Gençlerimizin önünü açmak ve kotalara bağlı kakmaksızın temsilini sağlamak hedeflerimizden biri olmalıdır.
9. Karşıyaka örgütü olarak; son 5 yılda yapılan bütün seçimlerde Türkiye'deki en yüksek oy oranını alarak tarihe geçtik. 31 Mart yerel seçimlerinde de bunu tekrarlamış olmak bizim gururumuz olmuştur.
10. Karşıyakada ki bu başarının önemli mimarlarından biride 5 yıldır her kademede birlikte çalışma kültürünü oturtmuş deneyimli #MAHALLEKOMİTELERİDİR.
11. İlçe örgütümüzün temsilcileri olan deneyimli ve #DAVA adamlarından oluşan mahalle komitelerimiz örgütümüzün 24 saat emrinde olup her türlü sorununuzda yanınızdadır.
12. Yapacağımız delege seçimlerinde de #MAHALLEKOMİTELERİMİZİN mahallelerinde en doğru kararı vereceklerine; birlik beraberlik saygı ve sevgiyi esas alarak ayrıştıranlara müsaade etmeyeceklerine inanıyor ve güveniyorum.
13. #Birlik ve #beraberliğimizi bozmaya çalışan ve bizi ayrıştıran hiç bir yapıya ben ve yönetim kurulumuz müsade etmedik sizlerinde etmeyecegine olan inancım sonsuzdur.
14. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada İlçe örgütümüz Belediye Başkanımız milletvekillerimiz ile birlikte et ve tırnak gibi hepbirlikte AKP iktidarına karşı mücadelemize devam edeceğiz.
#CHPKSK
#BİRLİKBERABERLİKVETEMİZSİYASET
#YOLDAŞSEVGİSAYGI"

YORUMLAR

  • 0 Yorum