Reklam

Salih Erkek'in kaleminden...

BEN KÜRT’ÜM!

Salih Erkek'in kaleminden...

BEN KÜRT’ÜM!

Salih Erkek'in kaleminden...
29 Ekim 2019 - 10:03

Ben Kürt’üm; vatanım olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarım.

Ben Kürt’üm; milletime sahip çıkarım.

Ben Kürt’üm; al yazmalı şehit kanıyla sulanmış bayrağıma sahip çıkarım.

Ben Kürt’üm; Misak-ı Milli kararları çerçevesinde vatanıma ait olan tek bir çakıl taşını kimseye vermem, verdirmem.

Ben Kürt’üm; Kürtlüğümle iftihar eder, gurur duyarım.

Ben Kürt’üm; Yahudi lobisinin oyununa gelmem.

Ben Kürt’üm; Türk’e, Kürt’e, Laz’a, Çerkez’e, Arnavut’a, Roman’a, Arap’a kısacası Müslüman’a silah çekmem, öldürmem.

Ben Kürt’üm; Türk’ten, Laz’dan, Çerkez’den, Roman’dan kız almış, kız vermişim, dayı, amca olmuşum.

Birbirimizle kaynaşmışız, yüzyıllardır böyle gelmiş böyle de gidecek.

Siz Yahudi lobisine sesleniyorum; bizi birbirimize düşürüp böl – parçala – yönet sistemini yurdumuzun üzerinde uygulayamayacak, bizi bölemeyeceksiniz.

Köpeğiniz olan ismini salya sümük Feto koyduğum şerefsiz vatan haini ve ona bağlı itleriyle yurdumuzu iç savaşa sürükleyecek iç savaş darbesi yapmaya kalktınız da ne oldu?

Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına eski günleri hatırlatarak bir bütün hale getirdiniz, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Arap’ı meydanlara indi tanklara tüfeklere bomda atan uçaklara göğsünü siper etti ve bu kalkışmaya geçit vermedi.

Şimdiyse ağzınızın salyasını akıtarak yine iftira atmaya başladınız. Neymiş efendim Mehmetçik Kürtleri öldürüyormuş, zulüm ediyormuş.

Bakın Yahudi lobisi, siz bu iftiralarınıza inanıp birbirimize düşeceğimizi ve sizlere domuz etiyle şişmiş koca göbeklerinizi kaşırttıracağımızı mı sanıyorsunuz?

Biz milletçe nice savaşlar kazanmış, en zor günlerde birbirimizle kenetlenmiş bir milletiz. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı millet olarak yine coşkuyla kutlayacağız. Bu bayramın vatanımıza, milletimize kutlu olmasını siz Yahudi lobisine de kapak olmasını diliyorum.

Yazımın sonunda tekrar söylemek istiyorum; evet ben bir Kürt’üm, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşamaktan, bu topraklarda Kürt olduğumu gurur duyarak söylemekten onur duyuyorum.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için


YORUMLAR

  • 0 Yorum