Reklam

Salih Erkek Yazdı...

10 NUMARA İZMİR

Salih Erkek Yazdı...

10 NUMARA İZMİR

Salih Erkek Yazdı...
07 Şubat 2019 - 15:49

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin ’10 Numara İzmir’ başlıklı Proje Lansman toplantısına davet edildim. Yapım gereği davet edilen her toplantıya katılırım. (Tabiki sağlığım ve zamanım el verirse). Toplantının yapıldığı Kaya Termal Otel, hınca hınç dolmuştu.

Bakan Bekir Pakdemirli, AK Parti Disiplin Kurulu üyesi Kerem Ali Sürekli, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Vekiller Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Oda ve dernek başkanları, tüm AK Parti Belediye Başkan adayları ve çok geniş bir halk topluluğu toplantıda hazır bulunuyordu.
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül yaptı. Şengül konuşmasında, Sn. Zeybekci’nin daha önce bazı yerleri star yaptığını ve İzmir’i de star yapacağına inandığını söyledi. Daha sonrasında ise Bakan Pakdemirli, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’e gönderme yaparak ‘bizim yavaş şehir değil hızlı şehir, hizmet odaklı şehir olmamız gerekiyor’ dedi. Tabii ki Bakan Pakdemirli ve İl Başkanı Şengül’ün konuşmaları bu iki satırla değildi. Katılımcıları tam anlamıyla bilgilendirdiler.

Örneğin Şengül, İzmir halkına çok güzel bir mesaj verdi. Şengül, herkesin yaşam tarzına ve siyasi görüşüne saygılı olduklarını belirterek, “Atatürk de Cumhuriyet’te bizim vazgeçilmezimizin başında gelir. Hiç kimse bizi bu vazgeçilmez değerlerimizle sınamasın, eğer sınamak istiyorlarsa İzmir’e yapamayacaklarımızla sınasınlar. Amacımız İzmir ve halkına kaliteli bir yaşam sunmaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sn. Zeybekci’nin ‘10 numara İzmir’ başlıklı lansman toplantısında yaptığı konuşmasını tek bir cümleyle bitireceğim. Sn. Zeybekci, İzmir’imizi Dünya kentleri arasında bir numaraya oturtacaktır. Proje toplantısında beni en çok sevindiren haber ise ‘Yeşildere’den Kadifekale ve Konak’a teleferik projesi’ oldu. 14 yıldan beri başkanlığını yaptığım Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği olarak defalarca kez Aziz Kocaoğlu’ndan biz bu projenin hayata geçmesini istemiş, defalarca kez de çağrıda bulunmuştuk. Fakat kendisi bir türlü kabul etmemişti. Sn. Zeybekci’nin bu nedenle projeleri arasında burayı da unutmaması ve seçim vaadi olarak konuşması beni oldukça çok sevindirdi.
Toplantı detaylarını yazımın altında bulunan haberden görebilirsiniz ve kesinle okumanızı tavsiye ederim.
Herşey yurdum ve yurdumun insanları için…

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeybekci’nin düzenlediği ‘10 NUMARA İZMİR’ başlıklı proje lansman toplantısı haberini okumak için yazıyı tıklayınız…


YORUMLAR

  • 0 Yorum