Reklam

Salih Erkek yazdı...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a…

Salih Erkek yazdı...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a…

Salih Erkek yazdı...
30 Eylül 2019 - 19:58

Sayın Başkanım 15 Temmuz gecesi ismini salya sümük FETO koyduğum çakal vatan haini iç savaş çıkarma darbe girişimini bertaraf etmeniz vatanımıza milletimize bayrağımıza zeval getirmediğiniz adına şahsımın gönlünde taht kurdunuz. Sayın Cumhurbaşkanı bu yazımın girişi size olan saygımdan ibarettir. Sayın Başkanım yurdumuzun genelinde çok güzel yaptırımlarınız var. Ve de devam etmektedir. Sayın Başkanım şehrim Mardin, ilçem Ömerli, Köyüm Anıttepe. Lakin 47 yıldan beri İzmir’de ikamet ediyorum. 30 yılı aşkın İzmir’de siyaset yapmaktayım. Vekillik, Belediye Başkanlığı hariç siyasetin tüm kademelerinde görev almış, layıkıyla insanlara ve şehrime katkılarımı sağladım ve sağlamaya devam ediyorum. Aynı Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ gibi…
Sayın Cumhurbaşkanım her ne kadar İzmir’de yaşıyorsam da şehrimi, ilçemi ve tüm bölgeyi takip ediyorum. Mardin, Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa… Anlayacağınız tüm Güney Doğu Anadolu bölgesini karış karış dolaşarak sanayisinden çiftçisine turizmcisinden arıcısına kadar projelerle Sayın Altındağ destek sağladı.
Yılmaz Altındağ, dur durak bilmez, yurtiçi fuarlar düzenleyip yurtdışındaki fuarlara katılımlar sağladı. Tek gayesi ve amacı bölge halkına katkı sağlamak, ekonomiyi canlandırmak. Peki Yılmaz Altındağ, ekibiyle birlikte başarıya imza attılar mı? Bence ‘evet attılar’. Bakanlık tarafından da takdir gördüler. Ağabeyi olan Hüsamettin Altındağ da AK Parti’den aday olarak ilçem olan Ömerli halkının da kendilerini desteklemesi sonucu seçimi AK Parti’ye kazandırdı. Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ da tıpkı kardeşi Yılmaz Altındağ gibi gece gündüz demeden ilçe ve köylerdeki halkına hizmet etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanım hayatımda polemiğe yer yoktur. Doğru ne ise yazar, TV Programlarımda söylerim. Yani yiğidin hakkını yiğide veririm.
Geleyim ana meseleye yani bölge halkı tarafından sevilen sayılan saygılı çalışkan hatırnaz alçak gönüllü DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’ın istifa etmesine. Aşkla, sevgiyle layıkıyla görevini yapan Yılmaz Altındağ ansızın istifa kararını alarak istifasını veriyor ve tüm bölge halkını resmen yasa boğuyor. Yazımın başında belirtmiştim. ‘Mardinliyim ve ilçemde Ömerli’dir’ diye. Bölgede yaptığım araştırmada bakanlık tarafından takdir ile karşılanan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, bölge bürokratları tarafından engel teşkil ettikleri adına hiç polemiğe girmeden istifa kararını alıyor. Sözün özü bu olumsuzluklardan ibarettir.
Sn. Cumhurbaşkanım bölgeyi tanıyan bilen böylesi bir şahsiyetin istifası bölgenin kaybı demektir. Bölge halkının Yılmaz Altındağ’a ihtiyacı var. Bölge halkının kaderiyle hiç kimse oynamamalıdır. Sayın Cumhurbaşkanım konulara ne kadar duyarlı olduğunuz malumdur. Lütfen bu olumsuzluğa geçit vermeyin. Bölge halkımızı sevindirin.
En derin saygılarımla…
Herşey yurdum ve yurdumun insanları için…