Reklam

Salih ERKEK yazdı...

BU GURUR HEPİMİZİN!

Salih ERKEK yazdı...

BU GURUR HEPİMİZİN!

Salih ERKEK yazdı...
28 Kasım 2019 - 19:09

Yurdumuzun yetiştirdiği usta aktörlerden Haluk Bilginer bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Beyoğlu rolüyle aday oldu ve en iyi erkek oyuncu seçilerek göğsümüzü kabarttı.
Birçok sinema, dizi ve tiyatro da sahne alan Bilginer, bu başarısıyla Emmy ödülünü kazanan ilk Türk olma başarısını elde etti.

Bize bu gururu yaşatan Haluk Bilginer'e şahsım ve yurdum insanları adına ne kadar teşekkür etsem azdır; lakin bu ödülü almasından dolayı da bir burukluk oluştu içimde...
Sevenleri oradaydı, büyük bir coşkuyla kendisini karşıladırlar lakin bize böylesi gururu yaşatan sanatçımızı havaalanında protokol namına karşılayan kimseyi görmedim.
Sosyal medya hesaplarından kutlamayla olmaz; bize bu gururu yaşatan sanatçımızı havaalanına gidip karşılamanız, kendisini onurlandırmanız gerekirdi.
Şahsen ben Kültür Bakanı veya o şehrin belediye başkanı olmuş olsaydım bize bu gururu yaşatan kim olursa olsun havaalanında çiçeklerle karşılardım.
Lakin ne yazıktır ki yurdumuzda belli branşlar haricinde hiçbir sporcu ve sanatçı bu şekilde onurlandırılmıyor.
Beyler unutmayın ki bu kişiler elde ettikleri başarıyla yurtdışında Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasına, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin isminin yankılanmasında katkı koyuylarlar.

Biraz vefalı olmak gerekir bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...



YORUMLAR

  • 0 Yorum