Reklam

Salih Erkek Yazdı...

Korona Morona Korku Saldın Dünyama…

Salih Erkek Yazdı...

Korona Morona Korku Saldın Dünyama…

Salih Erkek Yazdı...
20 Mart 2020 - 14:52

Sevgili okurlarım; bütün gün evde bilgisayarımın başında, televizyonun karşısında başta yurdumu ve tüm dünya ülkelerini yakından takip ediyorum. ‘Korkudan dışarıya çıkmıyorum’ anlamına gelmesin. Şehrimi ve yurdumu yönetenlerin çağrısı üzerine ve de özellikle Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarımızın adına dışarıya çıkmıyorum ve emsal olmaya çalışıyorum.
Bakınız bu iğrenç korona virüsünü Dünya’ya yayan Çinlilerde vaka - ölüm diye bir şey kalmadı. Ne oldu da 2 milyara yakın nüfusa sahip olan ve virüsün başkentinde vaka ve ölümler olmuyor?
Hele bir düşünün?
Karaman’ın koyunu sonra çıkar oyunu… Bilmem anlatabildim mi?
Tüm Dünya liderlerine sesleniyorum; Dünyayı maddi manevi zarar uğratan Çin için araştırma yapsınlar!
Yurdumun insanlarını az da olsa güldürmek, moral vermek adına müzikle kurgu edilmiş sağlıkçılarımızın halaylarını sunuyorum.
Sağlık Bakanımız başta olmak üzere yurdumun tüm sağlıkçılarına sağlıklar diliyorum.
Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ


NOT: Korona virüsüne iki kelam etme gereği duydum; “Korona morona tedbirim ve hijyenim doğrultusunda seni yeneceğim ve geldiğin yer olan Çin’e iade edeceğim…” Evet sevgili okurlarımız korona virüsü tüm Dünyaya korku saldı. Lakin tedbirimiz hijyenimiz ve de moralimiz doğrultusunda bu ithal virüsü yeneceğiz. Hepinize sağlıklar diliyorum.