Reklam

Şengül: İzmir'de kimse hayal kırıklığına uğramayacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçildikten sonra ilçe belediye başkanlarının vadettiği projeleri yerine getirip getirmediğinin takipçisi olacaklarını söyledi.

Şengül: İzmir'de kimse hayal kırıklığına uğramayacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçildikten sonra ilçe belediye başkanlarının vadettiği projeleri yerine getirip getirmediğinin takipçisi olacaklarını söyledi.

Şengül: İzmir'de kimse hayal kırıklığına uğramayacak
23 Mart 2019 - 12:37

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçildikten sonra ilçe belediye başkanlarının vadettiği projeleri yerine getirip getirmediğinin takipçisi olacaklarını söyledi. Şengül, "Seçilene kadar vatandaşa her sözü verip, koltuğa oturduktan sonra bunları unutmak olmaz. AK Partili belediye başkanlarımızın takipçisi ve sorgulayıcısı, herkesten önce biz oluruz. CHP'li başkan seçilince, hemen özgürlük ilan eder. Seçime 6 ay kalıncaya kadar yatar. Kendi partisinden kimse de ona bugüne kadar ne yaptığını sormaz. AK Parti'de ise, böyle bir durum olamaz. İzmir'de hiçbir vatandaşımızı hayal kırıklığına uğratmayacağız" dedi.

Yerel seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Başkan Şengül, ilk olarak Konak'taki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. Burada partililerle buluşan ve bol bol sohbet eden Başkan Şengül, yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Şengül, ardından da 1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Bucaspor'un önemli bir değer olduğuna dikkat çeken Başkan Şengül, kulübün kendi ayakları üzerinde durması için gerekli adamların atılması gerektiğini belirtti.

PANSUMAN DEĞİL, KALICI ÇÖZÜM
Cumhur İttifakı AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan'ın da ilçe için bir şans olduğunu söyleyen Şengül, "Cumhur İttifakı olarak 31 Mart akşamı Buca'da başarıya ulaşırsak, 5 yıl içerisinde buranın çehresini değiştireceğiz. Buca'da çok büyük potansiyel var. Ama son yıllarda Buca'ya verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Buca halkı aldatıldı. Bu gidişe artık dur dememiz lazım. Bucaspor da hak ettiği yerde değil. Bucaspor'un sorunlarından kurtulması ve kendi ayakları üzerinde durması için kaynak oluşturulmalı. Geçici pansumanlar yeterli olmaz. Hem Buca hem de Bucaspor için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
BİRLİK OLDUK, ÜLKEMİZİN MENFAATİNİ ÖN PLANA ALDIK
Buca programının ardından Torbalı'da işadamları ile buluşan Başkan Şengül, 31 Mart'taki seçimin önemine dikkat çekerek, "Bulunduğumuz coğrafyayı yeniden yapılandırmaya çalışıyorlar. Amaçlarına ulaşmaları için de istedikleri gibi müdahale edebilecekleri bir Türkiye'ye ihtiyaçları var. Bunun için kendi silahını üreten, hızla gelişen ve haksızlıklara karşı dik duran bir Türkiye'den rahatsız oluyorlar. Birlik ve beraberliğimizi bozmak için her yolu deniyorlar. Türkiye, bu açıdan saldırı altında. Tüm bunların karşısında da yerli ve milli olan, ülkemizin menfaatini ön plana alan bir Cumhur İttifakı var. Biz hep dik duracağız, Türkiye üzerinde hain emelleri olanlara geçit vermeyeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum