Reklam

Spor Motivasyonunuzu Artıracak Yardımcılar

Fazla kiloları vermek, daha fit ve sağlıklı bir bedene sahip olmak zor geliyorsa elektronik bir yardımcıya ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor.

Spor Motivasyonunuzu Artıracak Yardımcılar

Fazla kiloları vermek, daha fit ve sağlıklı bir bedene sahip olmak zor geliyorsa elektronik bir yardımcıya ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor.

Spor Motivasyonunuzu Artıracak Yardımcılar
30 Temmuz 2021 - 13:14


Düzenli spor yapmakta zorlanıyor ve kısa sürede motivasyonunuzu kaybediyorsanız, kendinizi daha enerjik hissetmek için çeşit çeşit aksesuarlardan destek alabilirsiniz. Eğer tüm engellere ve motivasyon yoksunluğuna rağmen “bu kez vazgeçmemeliyim” diyorsanız, size önereceğimiz elektronik ve manuel aksesuarlar şunlar:

Elektronik Baskül

Analog tartılar sadece kilo değişimini gösterirken elektronik, yeni nesil, akıllı basküller kas ve yağ kütlesini hesaplıyor. Kilo değişimini takip etmekte bir uzman olan profesyonel tartılardan alarak vücut kitle indeksinizi, yağ ve kas oranınızı hemen öğrenebilirsiniz. Farklı ölçümler yapabilen tartılar arasında sesli modeller de bulunuyor. Kilonuzu başka bir sesten duymanın sizi hırslandıracağına inanıyorsanız bu seçeneklere yönelebilirsiniz.

Kablosuz Spor Kulaklıkları

Müzik birçok sporseverin en iyi motivasyon kaynağı oluyor. Eğer siz de spor yaparken müzik ile ritim kazanmayı arzu ediyorsanız muhakkak bir bluetooth kulaklık almalısınız. Dikkatinizi spora vermenize yardımcı olan müzikler yerine sevdiğiniz podcastleri de dinleyebilir, spor sırasında gündemden veya ufuk açıcı sohbetlerden geri kalmayabilirsiniz. Eğer kulaklıkların hareket sırasında kablosuyla size rahatsız hissettireceğinden, terden zarar göreceğinden endişe ediyorsanız kablosuz spor kulaklıkları tam size göre…

Yürüyüş Bantları

Eviniz dar olduğu için yürüyüş bandı almaktan çekiniyorsanız yeni nesil katlanabilir bantlar sizin için tasarlanıyor. Birçok farklı marka tarafından sunulan yürüyüş bantlarından alarak kolayca depolayabilir, spora gidemediğiniz zamanlarda bile evde hareketsiz kalmadan yürüyüş yapabilirsiniz. Koltukların altına bile sığabilen yürüyüş bantları, hemen hemen 100 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor.

Kolunuzdaki Sağlık Asistanlarınız

Egzersiz performansınızın kayıt altına alınmasını, kaç kalori yaktığınızın hesaplanmasını, adımlarınızın sayılmasını arzu ederseniz muhakkak bir akıllı bileklik almalısınız. Kolay ara yüzü ile basitçe kullanabileceğiniz bilekliklerin, düşme durumlarını algılayarak acil çağrıda bulunan çeşitleri de var. Eğer spor sırasında bir yandan çağrı cevaplamak, mesaj yazmak isterseniz o zaman bileklikler beklentinizi karşılamayabiliyor. Bu durumda akıllı saat alternatiflerine bakabilirsiniz.

Smoothie Olmadan Zayıflama Olur mu?

Zayıflama sürecinin olmazsa olmazlarından olan smoothieleri hazırlamak size zor geliyorsa bir blender alabilirsiniz. Özellikle take away özellikli hazneleri olan çeşitler sayesinde sağlıklı ve hafif beslenmenin rahatlığını keşfedebilirsiniz. Blender içinde taze meyve ve sebzelerden içecekler hazırlayarak yanınızda taşıyabilir, sporu diyetle destekleyerek daha kısa sürede kilo verebilirsiniz.

Akıllı Uygulamalarla Kontrol Sizde

Akıllı telefonunuz ve ona indireceğiniz özel sağlıklı yaşam uygulamalarıyla beslenmenizi, içtiğiniz su miktarını an be an kontrol edebilirsiniz. Yediğiniz yemeklerin kalorisini kolaylıkla hesaplayabilir, su içme hatırlatıcısı uygulamaları aktifleştirerek daha etkili sonuç alabilirsiniz. Kısa sürede daha çok kilo vermenin etkisiyle motivasyon artışı hissettiğinizi gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca, zaman zaman kendinizi düşünce ve endişelerden yorgun hissederseniz indireceğiniz meditasyon uygulamalarıyla zihninizi sakinleştirebilirsiniz.

Masaj Aletleri

Elektronik veya manuel çalışan masaj aletlerinden muhakkak edinmelisiniz. Siz zayıflarken ve sıkılaşırken etkinin pekişmesini sağlayacak masaj aletleri sayesinde vücudunuzdaki sarkmalar ve selülitlerden daha hızlı kurtulabilirsiniz. Vakumlu kaplar, masaj cihazları, rollerlar veya fırçalar sayesinde kaslarınızın rahatladığını ve cildinizin sıkılaştığını hissedebilirsiniz. Masajın cilt tonunda eşitlik etkisi sağladığını da fark edebilirsiniz.

Kilo vermenin ve sıkılaşmanın spor kadar beslenme ve masaj gibi ek desteklerle mükemmelleştiğini bilerek hareket ettiğinizde, daha hızlı sonuç alabilir ve kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Akıllı cihazlarınız, yardımcı aletleriniz, diyet ve spor programınız hazırsa siz de hemen forma girmeye başlayabilirsiniz. Motivasyonunuzu kaybettiğinizde sizin için akıllı cihazlar tarafından raporlanan başarılarınızı görerek yeniden şevk kazanabilirsiniz.