Reklam

STK GÖNÜLLÜSÜ BEŞİR TUNÇ’A YENİ GÖREV

Basmane’de “Büyük Baba” lakabıyla bilinen STK Gönüllüsü Beşir Tunç Anadolu Birliği Federasyonu’nda yeni göreve getirildi.

STK GÖNÜLLÜSÜ BEŞİR TUNÇ’A YENİ GÖREV

Basmane’de “Büyük Baba” lakabıyla bilinen STK Gönüllüsü Beşir Tunç Anadolu Birliği Federasyonu’nda yeni göreve getirildi.

STK GÖNÜLLÜSÜ BEŞİR TUNÇ’A YENİ GÖREV
25 Ekim 2020 - 16:16

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - İzmir’de birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda görev alan, yardımseverliği ile bilinen ve İzmir’in Basmane semtinde “Büyük Baba” lakabıyla tanınan, kendisini STK Gönüllüsü olarak addeden Mardinli işadamı Beşir Tunç Anadolu Birliği Federasyonu’nda Başkanvekilliği görevine getirildi.



Konu hakkında kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Tunç şu ifadelere yer verdi:

“DEĞERLİ DOSTLAR;

Anadolu Birliği Federasyonu Başkan Vekilliği görevim hakkında bir açıklama yapacağım.
Bir süredir Değerli başkanım, İzmir'in önemli kanaat önderlerinden Koçali Al ve Anadolu Birliği Federasyonu'na bağlı onlarca derneğin başkanları tarafından bir göreve davet ediliyordum.
Bugüne kadar birlik, beraberlik ve İzmir'in faydasına olan her platformda ve STK'de yer aldım. Anadolu Birliği gibi önemli etkinliklere imza atmış bir federasyonun başkan vekilliği görevini de İzmir halkına ve kentimize faydalı olacağım saikiyle kabul etmiş bulunuyorum.
24.10.2020 günü Basmane'de yaptığımız yönetim kurulu toplantısıyla kararı kayıt altına aldık.



Beni bu göreve layık gören başta Koçali Al olmak üzere bütün Anadolu Birliği camiasına teşekkür ederim.
Teveccüh gösteren tüm dostlara yürekten selamlar.
Bundan sonra yine toplum adına güzel işler yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.
Saygılarımla...
BEŞİR TUNÇ
STK GÖNÜLLÜSÜ



BEŞİR TUNÇ KİMDİR?

İzmir Basmane semtinde Büyük Baba lakabıyla tanınan Beşir Tunç yardımseverliğiyle biliniyor, halk tarafından seviliyor. Diş sağlığı üzerine polikliniği var, kahvehane ve lokanta işletmeciliği de yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Beşir Tunç İzmir'in Basmane semtinde yaşıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum