Reklam

TRİART SHOWROOM BAYİİ KARŞIYAKA'DA AÇILDI

Halil Bal ve Okan Caniş İzmir’in Karşıyaka ilçesinde açtıkları Triart Showroom Bayi’si ile mobilyacı esnafına hizmet etmeye başladı

TRİART SHOWROOM BAYİİ KARŞIYAKA'DA AÇILDI

Halil Bal ve Okan Caniş İzmir’in Karşıyaka ilçesinde açtıkları Triart Showroom Bayi’si ile mobilyacı esnafına hizmet etmeye başladı

TRİART SHOWROOM BAYİİ KARŞIYAKA'DA AÇILDI
29 Ekim 2020 - 16:49

azetem İzmir / Yusuf ERKEK - İşin mutfağından yetişen Halil Bal ve Okan Caniş deneyimli 40 firma sahibiyle bir araya gelerek İzmir’in Karşıyaka ilçesinde pandemi kurallarına uygun şekilde görkemli bir Triart Showroome Bayisi açtı. Açılış öncesi kokteyl veren ortakları pandemi sürecinde olmasına rağmen İzmir Esnaf Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, İzmir Mobilyacılar Odası yönetim kurulu üyeleri, Trabzon’dan gelen Triart Bayi sahibi Çetin Yazıcı, Hasan Yazıcı ve çok sayıda mobilyacı, marangoz üretimi yapan esnaf arkadaşı yalnız bırakmadı.

İZMİR’E DAMGA VURACAĞIZ!
Açılışta konuşma yapan Triart Showroom Bayi ortakları Halil Bal ve Okan Caniş “İzmir’de bu konseptte bir firma olmadığını, giriştikleri birliktelikte enerjik ve mutlu olduklarını, açtıkları bayinin İzmir’e ve Karşıyaka esnafına en güzel şekilde hizmet vereceğini” dile getirdi.

Açılış sonrası Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek Triart Showroom Bayi ortaklarından Halil Bal ile küçük bir röportaj yaptı.

Salih ERKEK: Sevgili Halil öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Detaylara girmeden sormak istediğim bir şey var. Malumun pandemi dönemindeyiz, birçok işletme kepenk indirirken siz böylesi muhteşem bir Showroom Bayi açmaya nasıl cesaret ettiniz?
Halil BAL: Salih ağabey öncelikle size teşekkür ederek başlamak istiyorum. Çok doğru bir yere değindiniz. Pandemi sürecindeyiz, ekonomik olarak zorluklar çekiliyor, birçok firma sahipleri üzülerek görüyoruz ki firmalarını kapatmak, küçülmeye gitmek durumunda kalıyor. Lakin bizim kendimize güvenimiz tam, enerjimiz yüksek. İzmir’de böylesi bir Showroom yok. Bu sebeple esnaflarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Niyetimiz iyi, akıbetimiz de iyi olacaktır diye düşünüyoruz.

Salih ERKEK: İş alanınız dekorasyon üzerine mi? Mağazanız var mı?
Halil BAL: Biz Triart’ın İzmir Bayisi olarak çalışacağız ve sadece mobilyacı arkadaşlarımıza hizmet vereceğiz.
Salih ERKEK: Peki İçerikte neler var?
Halil BAL: Salih ağabey Karşıyaka ilçesinde açtığımız Triart Showroom Bayisi içerisinde iç kapı, vakum kapak, alüminyum kapak, sürgü alüminyum sistemleri gibi malzemelerin satışını gerçekleştiriyoruz.

Salih ERKEK: Gözlemlediğime göre pandemi süreci olmasına rağmen sevdikleriniz seni ve ortağın Okan Caniş’i açılış gününde yalnız bırakmamış.

Halil BAL: Evet, sağolsunlar kötü bir dönemden geçiyor olmamıza rağmen sevenlerimiz açılış günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, mümkün mertebe sosyal mesafe kuralları çerçevesinde maskelerimizle bile olsa bir araya gelebildik. Sizin aracılığınız ile katılan, katılmak isteyip de katılamayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Salih ERKEK: Sevgili Kardeşim, sana ve ortağın Okan Caniş’e başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Son olarak söylemek istediklerini dinleyebilir miyim?
Halil BAL: Salih ağabey bende sana ve Gazetem İzmir ailesine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Daha açılış yapmadan bir sinerji oluşmuştu, şuan İzmir’deki mobilya esnafı arkadaşlarımızdan olumlu dönüşler, tebrikler alıyoruz. Sadece İzmir’deki değil çevre illerimizde de esnaflık yapan arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi Triart Showroom Bayi’mize çayımızı içmeye, mağazamızı gezmeye davet ediyor, tüm esnaf arkadaşlarıma hayırlı, bereketli işler diliyorum.