Reklam

Ünlü isimler böyle oy kullandı

Türkiye sandık başında... Vatandaşlar sandıklara giderek oyunu kullanmaya devam ederken, ünlü isimlerde sandık başlarına giderek oy verme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Ünlü isimler böyle oy kullandı

Türkiye sandık başında... Vatandaşlar sandıklara giderek oyunu kullanmaya devam ederken, ünlü isimlerde sandık başlarına giderek oy verme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Ünlü isimler böyle oy kullandı
31 Mart 2019 - 15:33

Nusret oyunu meşhur hareketiyle kullandı

Etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret, oyunu da meşhur hareketiyle kullandı. Nusret, "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini "güçlü Türkiye için dedi" yazısı ile sosyal medya hesabından da paylaştı.

Restoranında müşterilerine hazırladığı etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret, Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu Etiler'de kullandı. Oyunu meşhur etlere tuz atma hareketi olan "Saltbae" yaparak kullanan Nusret, bu anları sosyal medyada paylaştı. Paylaşımına ise ünlü isim, "güçlü Türkiye için dedi" notunu düştü.

Cem Yılmaz oyunu kullandı, espriyi patlattı

Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandıkların açılmasıyla oyunu kullanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini görüntüleyen kameralara ‘Biz kazanacağız' diye takılarak okuldan ayrıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle sandıklar oy kullanımına açıldı. Vatandaşların yanı sıra ünlü isimler de sandık başına gelerek oy kullanmaya başladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da oyunu erken kullanmayı tercih eden ünlülerden biri oldu. Sandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra 09.00 sıralarında oy kullanmayan gelen Cem Yılmaz, okula girişinde bir vatandaşın, ‘Cem Bey sizi çok seviyoruz' demesi üzerine, ‘Siz' diye karşılık vermesi keyifli anlar yaşattı.

1254 nolu sandığın başına gelen Yılmaz, seçmen pusulasını aldıktan sonra sandık görevlisinin cep telefonu hatırlatması üzerine, geri dönerek, ‘Söz verdim, telefonuma çekecektim' esprisiyle telefonunu görevlilere teslim etti. Oyunu kullandıktan sonra sandık başına gelen Cem Yılmaz'ın kendisini bekleyen muhabirlerin mikrofonuna eğilerek, ‘Biz kazanacağız' diyerek espri yapması sınıfta gülüşmelere neden oldu. O

yunu kullandıktan sonra bir muhabirin, ‘İçeride biraz uzun kaldınız' sözü üzerine, ikinci espriyi patlatan Cem Yılmaz, ‘Kararsızlar, onları düşündüm hep, bir dahaki seçimde görüşmek üzere' diyerek okuldan ayrıldı.

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı oyunu kullandı

İstanbul'da yerel yönetimlerin belirleneceği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oy kullanma işlemi devam ediyor. Ünlü iş adamı Hacı Sabancı da oyunu kullandı.

İstanbul'da 9 milyon 997 bin 24 seçmenin oy kullanacağı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandıklar saat 08.00 itibariyle oy kullanımına açıldı. Sabah erken saatlerde demokrasinin gereği olan seçme hakkını kullanmak için Kandilli İlkokulu'na gelen vatandaşlar oylarını kullandı. Oy kullanma işlemi devam ederken, ünlü iş adamı Hacı Sabancı da 2234 numaralı sandıkta oy verdi. Oy verme işlemi saat 17.00'da sona erecek.

Ünlü sanatçı Candan Erçetin oyunu Beşiktaş'ta kullandı

Ünlü sanatçı Candan Erçetin Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandıkların açılmasıyla beraber oyunu kullanan ilk isimlerden oldu. 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle İstanbul'da oy kullanma işlemi başladı.

Vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanımının başladığı ilk dakikalarda ünlü sanatçı Candan Erçetin de sandık başına gelerek oyunu kullandı. 1255 nolu sandıkta oyunu kullanan Erçetin, daha sonra okuldan ayrıldı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven oyunu kullandı

Ünlü oyuncu Ozan Güven, öğle saatlerinde Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek 1254 nolu sandıkta oyunu kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle sandıkların açılmasıyla birlikte milyonlarca seçmen oy kullanmaya başladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yakın arkadaşlıklarıyla bilinen ve seçim dönemlerinde çoğu zaman birlikte oy kullanmaya gelen Ozan Güven, bu kez yalnız geldi.

Cem Yılmaz sabah saatlerinde oy kullanmaya gelirken, Güven ise öğleden sonra gelerek 1254 nolu aynı sandıkta oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından sınıftan ayrıldığı sırada basın mensubunun, ‘Sizi Cem bey ile beraber bekliyorduk' sözüne Güven, “Evet ben biraz geç uyandım” diyerek karşılık verdi. Oy kullanmak için sırada bekleyen bir seçmenin ünlü oyuncuya karşı yaptığı iltifat üzerine, Güven teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Fatma Girik hasta yatağından kalkıp sandık başına gitti

Yeşilçam'ın usta oyuncularından ünlü sanatçı Fatma Girik hasta yatağından kalkıp Bodrum'da oy kullandı.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul'da hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Fatma Girik hastaneden taburcu olur olmaz dün akşam oy kullanmak için Bodrum'a geldi. Torba mahallesinde oturan ünlü oyuncu evinde dinlendikten sonra bugün öğlen saatlerinde oy kullanmak için sandığa geldi. Güçlükle yürüdüğü görülen ünlü oyuncuyu 2 kişi koluna girerek oy kullanmaya getirdi. 1313 nolu sandıkta oy kullanan ünlü sanatçıya hayranları yoğun ilgi gösterdi.

OY KULLANMAK İÇİN KOŞA KOŞA GELDİM

Geçtiğimiz Şubat ayında hidrosefali sebebiyle beyninden ameliyat olan Usta sanatçı Fatma Girik sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Oy kullanmak için dün akşam saatlerinde İstanbul'dan koşa koşa Bodrum'a geldiğini belirten Girik, daha sonra hayat arkadaşı ünlü yapımcı Memduh Ün'ün mezarını ziyaret edip dua etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum