Reklam

"Yalancı Çığırtkan"

Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’ten o açıklamalara sert tepki:

"Yalancı Çığırtkan"

Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’ten o açıklamalara sert tepki:

24 Mart 2020 - 17:05

Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in bugün gazeteci Ruhat Mengi'nin YouTube kanalı olan ‘Her Açıdan TV' de yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.
Özdil’in İstanbul’dan sonra en büyük darbeyi İzmir’in aldığını ve İzmir Valisi, İzmir İl Sağlık Müdürü ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı hedef alarak, “İnsanların alarm durumuna geçirilmesi gerekir” ifadelerine tepki gösteren Erkek, “İnsanları yalan yanlış açıklamalarla tedirgin etmek yerine, moral vermeye çalışman gerekmez miydi? Sen ve senin gibi çığırtkanlar amaçlarınıza varamazsınız” dedi.
Erkek yaptığı açıklamada, “Siz çok bilmiş malum bir medya temsilcisine sesleniyorum. Çek elini ve o dilini İzmir’imizin üstünden. İzmir Valimiz, İl Sağlık Müdürümüz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız görevleri başındalar. İzmir halkına da en güzel hizmeti veriyorlar. İnsanları yalan yanlış açıklamalarla tedirgin etmek yerine moral vermeye çalışman gerekmez miydi? Sen ve senin gibi çığırtkanlar amaçlarınıza varamazsınız. İzmir yöneticileri, İzmir halkıyla bir bütünler. Sen git yandaşlarınla halkın morallerini bozma planlarını yap. Lakin halkımız sizlere asla inanmayacaklardır...” şeklinde konuştu.