Tebrikler Beşiktaş Çarşı!
Reklam
Abidin Tekin

Abidin Tekin

Tebrikler Beşiktaş Çarşı!

19 Eylül 2014 - 15:28

Darbeye teşebbüs ettiğini öğrendiğimiz ve bu teşebbüsü de bir "iş makinesi" ile gerçekleştirmeye çalıştığını bildiğimiz Beşiktaş Çarşı Grubu'nu, siyasi refleks ile politik refleks arasındaki ince çizgiyi koruduğu için tebrik ederim..
Bildiğiniz üzere, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Beşiktaş tribünlerinde maç seyretmek için kolları sıvadı.. Ancak;
Çarşı Grubu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği yanıt, kendilerini siyasete bulaşmakla suçlayanlara ders verir nitelikteydi..
Kibarca ve kırıcı olmadan, Kılıçdaroğlu'na, "Sizinle işimiz yok.. Aramızda olmanız yanlış anlaşılır" diyerek, CHP Genel Başkanı'nı red ettiler..
Siyasetin maalesef tribünlerin ve kulüplerin böbrek yataklarına kadar girdiği böylesi kahredici bir dönemde, Çarşı Grubu, siyaset ile sosyal tepki arasındaki çok ince olan ve her an kırılmaya meğilli çizgiyi muhafaza etmiştir..
Bilemeyiz, belki Kılıçdaroğlu bütün samimiyetiyle Çarşı'yı destekledi, belki de olayı istismar edici bir yaklaşım sergiledi..
Ama Çarşı, her türlü istismara kapılarını kapatacak kadar akıllı davrandı..
Tribünlerin siyasete yaslanması çok tehlikelidir!..
Sosyal tepki vermesi ise son derece olağandır..
Beşiktaş Çarşı'yı, "Siyasete bulaşıyorlar!" diyerek zan altında bırakmaya çalışan art niyetli kişiler ise bugün Kılıçdaroğlu'nun red edilmesiyle gördüler ki;
Çarşı'nın politika ve politikacılarla işi yok!..
Tebrikler Çarşı!..
Dik duruşun, tüm camialara örnek olmalıdır!..
Taraftarların parti atkısı takması ne kadar yanlış ise, politikacıların da taraftar atkısı takmaları o derece yanlıştır!..
Çarşı, bunun en güzel örneğini vermiştir!..
Bravo!..

YORUMLAR

  • 0 Yorum