Mutlu bayramlar Yeni Türkiye
Reklam
Barış Aydın

Barış Aydın

Barış'ın kalemi

Mutlu bayramlar Yeni Türkiye

27 Temmuz 2014 - 12:59

Türkiye'de çok güzel gelişmeler oluyor. Bu bayram diğer bayramlara göre daha bir umutlu daha bir mutlu herkes.Türkiye geleceğini demokrasi ve özgürlükler üzerine kurmak için kararlı adımlarla yürüyor.

Yazılarında sürekli ahlar, vahlar, yandık, öldük bittikler döşenenlerin karşılıksız olduğu bir dönemdeyiz.Hatırlarsanız geçmişte bu tür yazı yazanlar Türkiye gündemini belirlerdi; hükümet düşürür, başbakan fırçalarlardı.
Çünkü toplumda karşılıkları vardı, daha doğrusu toplumdaki boşluğu iyi doldururlardı. Mesela işsizlik, hırsızlık varsa ve bunun üstüne birde elle tutulur gözle görülür hiç bir hizmet yoksa döşenirler en sivri en acımasız dilleriyle mükellef bir yazı dağı taşı titretirlerdi. Diyeceksiniz ki bunda şikayet edilecek ne var ? Elbette öyle yazmalıdırlar.

Ancak bu güruh samimi değil. Bunlar için ülkede işler iyi gitmiş kötü gitmiş önemli değil. Çünkü iplerini tutanlardan aldıkları talimat gereği kim hükümetse var güçleriyle yıpratmak, küfretmek, hakaret ve iftira etmek zorundalar. Peki neden böyle?
Çünkü bu takım 70 yıldır kendisini milletin üstünde görüyor, ekonomik iktidarı elinde tutuyor, işleri güçleri para.
Çok kolay kazanmaya alışmışlar. Hele 30 yıldır adeta bunlara para yağıyor. Ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadan milyarlarca doları hortumluyorlar. Sistemi kurmuşlar şehit cenazeleri durmayacak, gençler ölecek, hükümetler bütün enerjilerini terörü durdurmak için harcayacak; bunlarda malı götürecek.
Açık ve net söylüyorum, eğer bunlar Başbakan Erdoğan gibi omurgalı bir lidere toslamamış olsalardı Pkk'ya en büyük desteği verirlerdi, hatta yeni örgütler kurup ölümlerin devamını sağlarlardı. Çünkü ölümler durduğu anda hükümetler enerjilerini savunmaya değil hizmete harcıyorlar. Dolayısı ile bunların vurgunları, hırsızlıkları kabak gibi görülüyor. Bu okumuş, güngörmüş, dış bağlantısı olan, baronlar ve finoları her şeyi hesapladılar ancak ölümlerin son bulacağını değil. Çok şükür ölümler durdu.

Başbakan Erdoğan'a yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali saldırıyorlar. İftiranın, ahlaksızlığın, namussuzluğun, yalanın bini bir para. Ancak başka çareleri yok. 70 yıldır kurdukları tezgahları bozuldu.
Allah için söyleyin ve bu vatan hainlerinin Türkiye düşmanlıklarını görün ve herkese anlatın.

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı açılıyor,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kara trene mahkum edilen Türkiye'yi yeni bir hizmetle buluşturuyor,Yüksek Hızlı Trenin (YHT) seyir teli (katener) koptuğu için tren birkaç dakika durdu arıza giderildi Tren Pendik'e doğru yola çıktı. Dünya'yı ayağa kaldırdılar tren arızalı,tren bozuk.

Bu Türkiye düşmanı ihanet çetesi ve bunların medyasında manşetlerde sadece birkaç dakikalık arıza vardı. Yüksek Hızlı Tren'le ilgili tek bir övücü,takdir edici söz yoktu. Varsa yoksa arıza.Bunun adı ihanet değil de nedir ?

Polislerin gözaltına alınmalarında da aynı şeyi yaptılar.Müthiş bir bilgi kirliliği ve dezenformasyon.Sanki O polisler evde cüz okurken,namaz kılarken,oruç tutarken gözaltına alınmışlar.Allah'tan korkun gerçekleri ve doğruları yazın.Yazamayacağınızı herkes biliyor,görüyor.Ancak sizin ve sahiplerinizin göremediği şudur ne yazarsanız yazın ne söylerseniz söyleyin artık her şey boştur.

Türkiye şehit cenazelerinin gelmediği,huzurun yakalandığı sadece sizin değil fakirlerin,ezilmişlerin,garibanlarında mutlu olduğu bayramlara alıştı.Sizlerde alışacaksınız hem de tıpış tıpış alışacaksınız.Yatlarınızda elinizde viskilerle şehit cenazeleri geldiğinde büyük mutluluklar yaşadığınızı paranıza para kattığınızı biliyoruz,şimdi şehit cenazesi yok diye kahrolmaya da alışacaksınız.

Herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı makamına oturup Türkiye'ye yeni bir bayram daha yaşatmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum