Fetö'nün Finansörleri
Reklam
Erhan Eray

Erhan Eray

Fetö'nün Finansörleri

20 Ağustos 2016 - 11:29

Tam 45 yıl önce rotayı CIA'nın Ortadoğu masa şefi Graham Fuller çizmişti.
Graham Fuller Amerikan derin devletine sadakati kadar,Vatikan'daki Papa'ya da canı gönülden bağlıydı.Tek hedefi vardı,enerjiyi dolaysı ile para ve gücü Haçlı zihniyeti ile Hristiyanlığın emrine sunmak.
Türk-İslam sentezi kılıfinda İslam'ı devşirmek.Devşirilen İslam'la Türkiye üzerinden İslam coğrafyasını daha iyi kontrol etmek Amerika derin devletinin ana siyasetiydi.Bu iş için piyon bulunmuştu.Erzurum'lu sapık vaiz Fethullah Gülen
Tipi tam bir 'deccal''di.Yüzü kızarmadan yalan söyleyebiliyor,film aktörlerinden daha iyi ağlayabiliyordu.Tam bir cambazdı.Narsist kişiliği,öne çıkma hevesi vardı bu sahte imamın.Ve kürsüde tam bir hipnoz ustası idi.Salya-sümük ağlarken cemaatini hipnoz edebiliyordu..Fuller-Gülen birlikteliği Erzurum'da bir sinema baskını ile başlayan Kestane Pazarı,İstanbul Alnuizade,nihayetinde Pensilvanya yolculuk serüveni ile hala devam ediyor.Fuller 1970'li yıllarda Türkiye'de devlet içinde İtalya modeli ''gladyo'' oluşumunun temellerini atar atmaz Fethullahçı yapı da o yıllarda devlete sızmaya başladı.
Sonrası malum...Önüne gelen her engeli geçmek için cinayetler dahil her yolu mübah gördü.1980 darbesinin zemin hazırlığının bir nolu aktörü Fuller,bir yandanda FÖTE'nün devlet içinde ki gelişimini kontrollü şekilde devam ettiriyordu.
1980 -2013 arası bu sinsi Yahudi-Hristiyan uşağı yapı her hükümet döneminde döneminde paralel şekilde devlette büyürken Özal,Habletemitlioğlu,Uğur Mumcu,Muhsin Yazıcıoğlu ,Hrant Dink,Eşref Bitlis suikastlerinin emrini veriyordu.Akşener'in İçişleri Bakanlığı sürecinde ki Akşener'i İçişleri Bakanı yapan Fethullahtır,Nurettin Veren açıkladı-faili meçhul cinayetler,silsilesi günümüze dek sürmüştür.
2013 yılında 81 il valisinin 69'u Fethullahın askeriydi.Yargı ve orduda çok güçlü hale gelmişlerdi.
Nihayetinde 2013 Ak Parti'yi ''Tayyipsizleştirme'' operasyonu ile gün yüzüne çıktılar.Başaramadılar.İlk hezimetleriydi.Sindiremediler.
Hırçınlaştılar.Önce siyasi olarak denediler.Hedef bu kez MHP idi.MHP üzerinden Sayın Tayyip Erdoğan'ı etkisizleştireceklerdi.Oyun kurgulandı.Akşener parlatılıp Devlet Bey halledilecekti.Sonrası malumdu,Meral'ide bir kasetle saf dışı bırakıp Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni terörist Ekrem Dumanlı'yı MHP'ye başkan yapıp ülkücü gençliği sokağa çıkaracaklardı.
Fuller liderliğindeki Fethullah emrindeki sivil teröristler harekete geçti.Siyasi kısmını geçen yazıda aktarmıştım.
İşin finansman kısmı çok açıktı.Fetö,emrediyordu buradaki uşak patronlar kasalarını Akşener için sonuna dek açıyorlardı.18 milyon dolar gibi bir rakam dört aylık bir süreçte Meral için harcanıyordu.
Fetö akıllı davranıyor,özellikle müritlerini Cumhurbaşkanın yakın çevresinden,hemşehri bağlantısı olan zengin, ülkücü görünüşlü müritlerine para akıtın diyordu.
Müthiş bir basın ilgisi ile birlikte paranın gücü kullanılıyor Akşener meydan meydan geziyordu.''Ben başbakan olacağım'' derken meydanlarda kendinin güçlü olduğunu hissediyor ,aslında bir oyunun piyonu olduğunun farkında bile değildi.
Ve FETÖ'nün müritleri ibadet eder gibi huşu içinde Meral Akşener için çılgın gibi para akıtıyordu.Akşener'e para akıtan ülkücü görünümlü Fethullahçı finansörlerin büyük kısmı Karadenizli ve Cumhurbaşkanımızla bir şekilde diyalogda olan insanlar.Çoğunun oteli var ve inşaatçı.Biz Patronum Salih Erkek Bey ile korkusuzca bu finansör takımın üstüne gideceğiz.Milletimiz,devletimiz yararına olacak her işte ''ERKEKÇE'' kol kola beraber yüreceğiz.Eğilmeyeceğiz,bükülmeyeceğiz.Nasipse Eylül ayı içinde bir ulusal tv'den bu konuda davet aldım.Millete tüm belgeleri ile bu hainleri açıklayacağım.Bu konuda artık ayrıntılı şekilde genel değil isim isim belgeleri bu sayfada yazmaya devam edeceğim.

Fetö'cü İzmir ve İstanbul'da ki mütehait finansör firmaları ilişkilerini tek tek yazacağım.Bana korkusuzca bu fırsatı veren Sayın patronum Salih Erkek Bey'e milletim adına teşekkür ederim.Çünkü;bu süreçte bu yayınları yayınlamak Salih Erkek Bey gibi bir patronun harcı.Ulusal basının dahi ulaşamadığı,yazamadığı bilgi belgeye dayalı yazılarımız sürecek.