Salih Erkek Bey'den Yazının Namus Olduğunu Öğrendik
Reklam
Erhan Eray

Erhan Eray

Salih Erkek Bey'den Yazının Namus Olduğunu Öğrendik

18 Ağustos 2016 - 13:18

Yazdığımız yazıyı,namusumuz bilmeyi Üstat Salih Erkek Bey'den öğrendik.
Yaklaşık yirmi yıldır çeşitli gazete,dergilerde genelde siyaset ağırlıklı yazılar yazdık..Yazmayı hazdan ziyade görev bildik.
Türkiye bizden çok şey duydu.Özellikle 2008 sonrası yazılarımızda.
Ne yazdıysak hep arkasında durduk yazılarımızın.20 yıllık yazı serüvenimizde hiç kimseye olmamış bir şeyi söylemedik..İftira atmadık,yalan yanlış bir şey yazmadık.
Ve kimse de bizi tezkip etmedi,yalanlamadı.
Dedim ya biz yazıyı namus bildik,ve üstadımızdan,Salih Erkek Bey'den böyle öğrendik,böyle gördük.Böylede devam edeceğiz.
Evet,geçmişte kaset çıkmadan önce Baykal'ın en yakın arkadaşlarından İsmail Sarı'yı arayıp kaset çıkacak dediğimizde de,merhum Muhsin Yazıcıoğlu suikastinden üç ay önce bizzat Muhsin Bey'e bu Fethullahçı yapı sizin canınıza kastedecek dediğimizde de biz hep aynı duruş ve aynı yerdeydik.
Ne müneccimdik gaipten haber alan,ne FETÖ gibi alçakça insanları dinledik bunları söylerken.Sadece siyaseti iyi okuduk.Hepsi bu.
Bugün de aynı yerdeyiz,dimdik,sapasağlam.
Yazı hayatımız boyunca çok tehdit aldık umursamadık.Çokta övgü aldık ama biz hep aynı kaldık.Basını şahsımız açısından güç değil,bu aziz milletin derdini anlatma aracı seçtik.
14 yaşımızda rahmetli Özal'ın elinden hikaye yazma yarışmasında Türkiye ikincisi olarak ödülaldığımızda neysek,aç kaldığımız,dünya görüşümüz yüzünden bu hain çete tarafından iflas ettirildiğimiz günlerde de hiç moralimizi bozmadık.
Doğu Perinçek Bey ile çaylı sohbetlerimizde,emek ve ülkem adına neyi,nasıl savunduysak,Muhsin Yazıcıoğlu Abimizle ortak geçen tüm zamanlarımızda aynı şeyi savunduk,tartıştık,geceler boyu başbaşa sohbet ettik.
Nabza göre şerbet vermeyi alçaklık bildik.
Daha 17-25 aralık FETÖ-Ak Parti kavgasından 3 yıl önce bizzat dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiğimiz FETÖ dosyamız halen devletin arşivlerinde.
Geçtiğimiz yerel seçimlerde FETÖ'nün özellikle CHP'nin güçlü olduğu yerlerde belediye başkan adaylığı sürecinde etkisini anlattık.
İzmir ve İstanbul'da bu yapının başkan seçimi değil ataması yaptıracağını anlattık..Ne söylediysek çıktı.
İzmir işte.Aziz Kocaoğlu'nun atadığı 6 başkanla yönetiliyor.Karabağlar örneğine bakın,ne dediğim iyice anlaşılacak.Aziz'in atadığı başkanın icraatları araştırıldığında kaç tane FETÖ'cünün ihale aldığı,işe alımı gerçekleştiği görülecektir..
Evet anlatacak çok şey var.Biz kısa keselim.
Nerden girmiştik konuya,yazıyı namus bilmeyi Salih Erkek Bey'den öğrendiğimizden..
İki gün önce yazdığımız yazımızdan sonra meslek hayatımızda ilk defa birisi bizim yazımızla ilgili itirazda bulundu.
Mümtaz'er Türköne ile buluşmamızı anlattığımız yazımızda bize ev sahipliği yaptığını yazdığım İsmail Hakkı Altun Bey avukatı aracılığı ile bizi aradılar.
Kendileri bu yapı ile bir alakalarının olmadığını beyan ettiler..Hatta avukatları Elif Hanım vasıtasıylada bir tezkip mektubu gönderdiler.
Lütfen sayfanızda şunu şöyle yazın türünden.
Evet ben Mümtaz'er Türköne haini ile buluştuğumda kendisini İsmail Hakkı Altun olarak tanıtan kişi ile karşılaştım.
Bu konuda İsmail Hakkı Bey haricinde o görüşmede yer alan şahışlar bunu yalanlamadı..
Ve hepsi hayattalar.
Ben daha önce ve sonrasında İsmail Hakkı Beyi hiç görmedim.Fotoğraflarına baktığımda bana kendisini İsmail Hakkı Altun diye tanıtan kişinin OFTON Şirketler Grubunun sahibi beyefendi ile aynı şahıs olmadığını gördüm
Burdan şu sonuçlar çıkıyor:
1-FETÖ'cüler kendilerine yakın gördükleri işadamlarının adlarını,ünvanlarını kolaylıkla kullanabiliyorlar.
2-Meral Akşener-İsmail Hakkı Altun ilişkisini kullanıyorlar.
3-Hafızalarında kurguladıklarını pratiğe dökmeye çalışırken yalan ve şantaja başvurabiliyorlar.
Mümtaz'er Türköne'nin bana İsmail Hakkı Altun ismi ile tanıştırdığı şahıs OFTON Grubun sahibi İsmail Hakkı Altun değil.
Şimdi elimde yaklaşık 53 sayfalık Meral Akşener ve FETÖ irtibatını açıklayan belgeler var.Avukatıma verdim inceliyor.
Meral Akşaner'i maddi anlamda finanse edenlerden birininde OFTON Şirketler Grubunun sahibi İsmail Hakkı Altun olduğu bilgisi hem bende hemde devletin istihbaratında mevcut.
Biz sözümüzün arkasında olacağız,araştıracağız ve doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştıracağız.
Salih Erkek Bey'in öğretisi ile yazıyı namus bilip,namusluca yazacağız..