Kim Bu Sarper Çınar?
Reklam
Gözde Kıroğlu

Gözde Kıroğlu

Hayata Kanat Çırp

Kim Bu Sarper Çınar?

09 Mayıs 2015 - 17:23

Aylardır meraklanıp üzerinde bayaca düşündüğüm bir adamdır sevgili Sarper Çınar. İlginç ve baya kalabalık bir takipçi kitlesi var. Instagram hesabında denk geldiğim en ilgi çekici durum ise, dünyanın heryerinden sevgili Sarper'e video ve fotoğraf yollanması.

Sayfasında genellikle isim ve soyadının kocaman yazıldığı harika videolara rastlıyorsunuz. Sarper Çınar'a göre bu video ve fotoğrafların tek bir amacı var; 'Hepsinin bütünü aslında aşk' ...

Sadece Türkiye'den değil dünyanın birçok ülkesinden 19 bin takipçisi olan bu yakışıklı adamın kimliğine dokunmak isteyen eminim çok insan vardır.

Peki kim bu Sarper Çınar?

Arel Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümü mezunu olan Sarper Çınar güzel başarıları olan, büyük kitleye sahip olmuş kaliteli bir senarist ve metin yazarıdır.

Aynı zamanda birçok kade değer ünlünün şimdilerde basın danışmanlığını yapmaktadır.

Genellikle Sarper Çınar'ı, yüreklere dokunan yazdığı sözlerle bilmek mümkündür. Basın sektörünün yanında reklamcılıkla da uğraşan sevgili Sarper'in okuduğu dönemlerde Türkiye'de ilk 3 saniyelik reklam 3'üncülüğünü kazanması ardından bu reklam başarısını televizyon ekranlarına taşımış olması bu başarılı adam için tesadüf olmaması gerek.

Ardı ardına birçok başarılı işe imza atan Sarper Çınar, esas çıtasını Twitter'da atlamıştır.

Sarper'in yazılarını okudukça daha bir derine inmeyi başarıyorsunuz. İnançla duyguların birleştiğini, eşitlik ilkesi kararınca ruhunuza başka bir dokunmaya başlıyor. Mantık ve duyguyu bu kadar güzel harmanlayan bu adamın, büyük bir kitleye ulaşması sonunda kaçınılmaz oluyor.

Sarper'in instagramdaki profili kilitli. Peki kilitli bir profilin bu zamanda geniş bir kitleye sahip olması 'nasıl oluyor?' sorusunu getiriyor hemen aklıma. Sarper'in en güzel kalite anlayışıda işte bu. Çünkü sevgili Sarper en iyi tanıtımın, en kaliteli kullanıcıların bu şekilde oluştuğunu düşünüyor. Bende kesinlikle hak veriyorum. Bilinçsiz sanal medya kullanımı dengesiz takipçi anlayışını beraberinde getirdiği gibi kaliteyide beraberinde alıp sürüklüyor.

Yine hakkıyla sanal medya kullanımının ruhunu veriyor Sarper Çınar.

Teknolojinin alıp başını gırla ilerdiği bir dönemde, sanal medyanın yazılı basını geride bıraktığını söyleyen Sarper, duygu ve düşüncelerini en içten, en yalın haliyle instagram ve twitter'dan paylaşıyor. Haksızda sayılmaz doğrusu. Bütün takipçileri ise, Sarper Çınar adı altında tek bir duyguda bütünleşmiş adeta.

Oda sadece 'aşk'...

Sarper Çınar'a gelen video ve fotoğraflar genelde takipçilerinin özel bir obje ya da ülkerini temsil ediyor. İlk başta bu insanlar ne yapıyor diye bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İşin özüne indiğinizde ise sevgili Sarper'in müthiş bir aracı olduğunu gözlemledim. İnsanları dil, din, ırk gözetmeksizin tek bir çatı altında birleştirdiği muhteşem bir ruh sadece Sarper Çınar. Yüreğine,kalemine içtenlikle sağlık diyebileceğim başarılı bir medya adamı. Sarper Çınar'ın deyimiyle 'Herkesin bütünü ve hayatta herşey aşktan..' Bende Sarper Çınar'a ruhumun bütünlüğüyle herşey aşktan diyorum...

YORUMLAR

  • 0 Yorum