Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı

07 Haziran 2016 - 22:46

Değerli okurlarım; memleketin gündemi yoğun, yazılacak çok konu var ancak ben mübarek Ramazan ayına girdiğimiz için bu konuyla alakalı iki durumu gündeme getirmeye karar verdim.
İlk ve en önemlisi mübarek ayda yapılan hayırlar...
Bazı hayırsever vatandaşlarımız yardım amaçlı hazırlattığı Ramazan paketlerini ihtiyaç sahiplerini bir araya toplayarak dağıtıyorlar. Kalabalık olduğu için de insanlar birbirini eziyor, kavgalar çıkıyor.
Bu böyle olmaz.
Bu durumla karşı karşıya kalınmaması için hayırsever vatandaşlarımıza bir tavsiyem olacak.
Bir elin verdiğini öteki görmez derler...
ihtiyaç sahibine ulaşmak istiyorsanız mahalle muhtarlarıyla irtibata geçin, ihtiyaçlı vatandaşların tespitini isteyin. Daha sonra muhtarlardan aldığınız adresleri gezerek yardımınızı teslim edin.
Böylece hem yaşanacak olumsuz görüntüleri engellemiş olursunuz hem de yaptığınız yardımı ifşa etmeden, ihtiyaç sahiplerini de üzmeden görevinizi tamamlarsınız.
Şimdi gelelim bir diğer konuya...
Geçen Ramazan ayında aradığım bir çok kişiye ulaşamadım. Ya telefonları kapalıydı ya da cevap vermediler.
Daha sonra dönüş yaptıklarındaysa uykuda olduklarını söylediler.
Neymiş efendim sahura kadar uyanık kalıyorlarmış, sahurlarını yaptıktan sonra uyuyor akşam 15-16 civarlarına kadar da böyle devam ediyorlarmış.
Bu böyle olmaz, uykuya oruç tutturulmaz.
Ayrıca, malumunuz iş hayatı zincirleme gidiyor, bir kişiye ulaşamaz iseniz işleriniz aksayabiliyor.
Bu anlamda oruç tutacak vatandaşlarımızdan kimseyi bu durumla karşı karşıya bırakmamaları için tavsiyelerimi değerlendirmesini rica ediyor mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum...

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için

Not: Konak 19 Mayıs İlkokulu arkasındaki 19 Mayıs parkı içinde (700 Sokak) akşam ve gece saatlerinde esrar içildiğine dair şikayetler almaya başladım. Bu anlamda İzmir'in duyarlı emniyet müdüründen vatandaşların şikayetini değerlendirmesini rica ediyorum...

YORUMLAR

  • 0 Yorum