Rabbime Şükürler Olsun
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Rabbime Şükürler Olsun

23 Şubat 2016 - 16:40

Yüce Allah’ım hiçbir ana ve babayı evladıyla sınamasın…
2 yıl önce sağ bacağındaki ağrıdan dolayı hastaneye giden oğlum Yeşilyurt ve Bozyaka Devlet Hastanelerine giderek isimleri bende saklı olan doktorlara işlemlerini yaptırıyor. Bir göz gezdirdikten sonra oğluma bir şeyin yok cevabı veriliyor ve hastaneden yollanıyor. Zaman geçtikçe oğlumun ağrılarının arttığı haberini gelinim Nurcan’ın bildirmesi üzerine oğluma derhal Dokuz Eylül Hastanesine gitmesini, tetkiklerini düzgünce yaptırmasını söyledim. Muayene neticesini öğrenince şok oldum.
Detaylarını yazmak dahi istemediğim hastalığı öğrenir öğrenmez dostum olan, ağabeyim olarak bildiğim Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi Rektörü Sayın Mehmet Füzün’ü, akabinde her hastalığımda şahsımı sağlığıma kavuşturan Rıza Kargın’ı aradım. Her iki dostumda merak etmemem gerektiğini, ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyerek bir nebze de olsa şahsımı sakinleştirdi...
8 gün süren tetkiklerin üzerine Rektör Mehmet Füzün’ün söylemi doğrultusunda oğlum Hüseyin’in yatışını yaptık. Heyet kuruldu ve ameliyat edilmesi konusunda hemfikir olundu. Önce Allah’a ve doktorlarımıza olan inancımızdan dolayı ameliyata izin verdik. Ameliyat öncesi çekildiğimiz resmi sosyal medya hesabımda paylaşarak tüm dostlarımızdan dua istedim. Binlerce dostumuzdan gelen dualar ve inancımız sayesinde 5 saat süren zorlu ameliyat beklenenden daha başarılı bir şekilde sonuçlandı. Bu anlamda oğlum için dualarını esirgemeyen dostlarıma, konumlarında uzman doktorlarımıza sevgilerimi, saygılarımı arz ediyor, tüm hastalara acil şifalar diliyorum…

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için

Not 1: Bu zor günlerimizde bizlere destek ve moral olan dostlarıma teşekkür etmeyi bir borç biliyorum…
Başta oğlumun ameliyatını yakından takip eden değerli dostum, ağabeyim Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi Rektörü Sayın Mehmet Füzün’e, Ak Parti İzmir milletvekilleri M. Atilla Kaya’ya, Necip Kalkan’a, CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray’a, DYP eski milletvekili, kirvem Turan Arınç’a, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, Konak Belediyesi eski Başkanı, kirvem Ahmet Sarışın’a, Karabağlar Kaymakamı M. Sadık Tunç’a, Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman’a, Mardinliler Federasyonu Başkanı Ferhan Ademhan’a, Mardin Ömerli Anıttepe köylülerime, Yeni Asır gazetesinin gözbebeği Şebnem Bursalı’ya, ailem olan Yenigün gazetesi çalışanlarına, Eyüphan Gündoğdu’ya, haber müdürü Deniz Kezer’e, imtiyaz sahibi Ömer Dinçer’e, Yenigün TV CEO’su Ahmet Özsoy’a, Manisa Belediyesi Basın Danışmanı Cihat Taysi’ye, kirvem Meral Alabay’a, Emel Eryılmaz’a, can dostlarım Emin Şahin ve değerli eşi Semra Şahin’e, Nermin Kazma’ya ve en önemlisi Kazma ailesinin gelini, oğlum için namaz kılarak dua eden Anita’ya, Netice Güneş’e ve yavrusu Helin Güneş’e, Almanya’dan Şükran Çelik’e, şuan isimlerini hatırlayamadığım tüm dostlarıma ve de akrabalarıma bize kötü günümüze destek oldukları için şükran ve saygılarımı arz ediyorum.

Not 2: Oğlumun ameliyatının başarılı şekilde geçmesinde katkıları olan başta Rektörümü Sayın Mehmet Füzün’e, Tümör Konseyi Grubunda bulunan Rektör adayı Prof. Dr. Hasan Havıtçıoğlu’na, Doç. Dr. Onur Hopa’ya, Dr. Onur Başçı’ya, Dr. Ortaç Güren’e, Dr. Mehmet Kobay’a, Dr. Behzad Saleky’e, Dr. Moses Toklong’a, Dr. Mustafa Armağan’a, Dr. Cihangir Türemiş’e ve Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi Protokol ve DEHİM Sorumlusu Melis Akan’a başta oğluma ve tüm hastalara gösterdikleri ilgi ve alakadan olayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Not 3: İnsanoğlu kötü günde dostlarını yanında görmek ister, geçirdiğimiz kötü dönemde ben de iyi ve kötü gün dostlarımı gördüm, hepsini aklıma yazdım. Lakin bu günde siyasi anlamda ayrımcılık yapan, yanımda olmayan kişilerin kitabımda yeri yok. Siyasi arenadan korkan işadamı dost bildiğim kişiler, sizlerinde artık dünyamda yeri yok. Hani meşhur bir türkü var Caney Caney iyi günün dostu kötü günde haney zor günde haney?
Bu anlamda iyi gün dostlarıma tek sözüm; sakın haa gözüme gözükmeyin bilmem anlatabildim mi?

YORUMLAR

  • 0 Yorum