Türkiye Kazandı
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Türkiye Kazandı

24 Mayıs 2016 - 13:25

Günlerdir merakla beklenen Ak Parti'nin 2. olağan üstü kongresi Pazar günü yapıldı.
30 yıldır siyasetin içinde olan biri olarak defalarca kongre; çok Başbakan, genel başkan değişimi gördüm ama AK Parti'nin kongreleri gibi kongre görmedim.
Dört kongrenin dördü de birbirinden coşkulu ve heyecanlı geçti.
Pazar günü yapılan kongrede Sayın Binali Yıldırım'ın tek aday olmasına rağmen onbinlerce Ak Parti sevdalısı yollara döküldü, yurdun dört bir yanından Ankara'ya akın etti.
Salona girebilenler mutluydu; giremeyenler ise heyecana dışarıdan ortak oldu. Bu sevgi selini görünce bu davanın bitmeyeceğini bir kez daha anladım.

BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

AK Parti Genel Başkan adayı Binali Yıldırım salona girdiğinde ortalığı büyük bir coşku kapladı. Yıldırım’ı yakından görmek, resim çekilmek isteyen partililer birbirleriyle yarıştı. Birbirinden güzel anların yaşandığı kongrede benim dikkatimi en çok “mesele koltuk değil, siz hala anlamadınız mı?” yazılı pankart çekti.
Bu pankart, yaşananları, kısa ve en net şekilde açıklamaya yetti bence...

İZMİR KAZANDI

AK Parti’nin yeni Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ın İzmir’e olan sevgisi tüm Türkiye’nin malumudur. Büyükşehir belediye başkanlığına aday olduğunda İzmir için 1414 proje hazırlamıştı. Yapılan şaibeler, 17-25 Aralık operasyonları sebebiyle Yıldırım maalesef ki İzmir’den seçilemedi; İzmir kaybetti.
Ancak, Yıldırım’ın Başbakan olmasıyla en koyu CHP’liler bile İzmir için heyecana kapıldı.

Şimdi Türkiye Cumhuriyeti’nin en icraatçı Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Başbakan oldu; tüm Tükiye'ye ve özellikle de İzmir'e yönelik çalışmalara hız gelecek,

İzmir'e yapılmasını istediği; ancak yerel iktidarın engellemelerinden dolayı hayata geçiremediği projeleri tekrar gündeme getirecektir.

Sayın Yıldırım İzmir'e olan hizmet aşkını, İzmirlilere olan ahde vefasını kongrede "bizi buralara taşıyan İzmir'le gurur duyuyorum" sözleriyle göstermiş oldu.

Bu anlamda Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı'ndan dolayı başta tüm Türkiye'ye, özellikle de İzmir'e hayırlı olsun diyor, kendilerine başarılar diliyorum.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum