FETÖ'cülerin Ortak Yanları!
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

FETÖ'cülerin Ortak Yanları!

16 Eylül 2016 - 21:10

Darbeci terör örgütünün liderine ve onun tayin ettiği vekillerine kesinlikle itaat ve gönderdiği emirleri aynen uygulamak.

5 vakit namaz kılmak, Müslüman gözükmek ( ancak terör örgütü kutsal kitabımızda yazan Allah'ın emirleri ve ayetlerinin tam tersini yapıp uygulamaktadır).

Terör örgütünün bolca çıkardığı İslam dışı Müslümanlık dışı hurafeleri yaymak, yapmak.

Örgütün yazılı ve görsel yayınlarını izlemek, izlettirmek yazılı olanlarına kesin para verip aylık, yıllık abone olmak.

Terör örgütüne çalışan her mahallede oturan abilere ve ablalara bağlı kalmak örgütten gelen emirleri çevreye yaymak, taraftar toplamak.

Abilere ve ablalara fakir ama zeki çocuklar bulup onların parasız eğitim vereceğiz derslerinize yardım edeceğiz yalanlarına kanıp örgüte ileride devleti ele geçirmek için yasa dışı kadroları kurmak adına o zeki çocukları okutmak korumak kollamak çoğalmak genişlemektir.

Devletin ve diğer devletlerin ele geçirilmesi için oralara kurum ve kuruluşlarına sızmak sömürgeci Amerika'nın yayılmacı politikası ile plan ve projelerini uygulamaya başlamak.

Bu projeleri uygularken kesinlikle "İngilizce ile eğitim veren okulları açmak" ancak Türkçe ile de bakın biz dilimizi şarkılarımızı, türkülerimizi bu yabancı milletlere nasıl da öğrettik diyerek Türkçe olimpiyatları yapıyoruz adı altında ülkeyi keklemek, dolmuşlara bindirmek.

Terör örgütüne her yerde para toplamak!

Bu iş için kamuda çalışan insanları da içine alarak, himmet, zimmet, rüşvet ve evraklarda sahtekarlık, iş vadi v.s. ile her yerden sokaklardan, mahallelerden, para, altın, ev, bağ, bahçe, tarla, araba, kurban bağışı, zekat, fitre aklınıza ne gelirse terör örgütüne gelir temin etmek toplamak, okyanus ötesine Amerika'ya bu nakit çevrilen paraları gelirleri göndermek.

Bu gelirler Amerika'ya akarken çok sayıda uyanık terör örgütü üyesi de fırsatı ganimet bilip bu gelirleri kayıtdışı cebe atıp köşe olmaktadırlar.

Amerika'nın projesi gereği bu paralar gelirler toplanırken kesinlikle makbuz ve banka kayıtları oluşturmamak ve ortada suç unsuru kanıt bırakmamaya gayret etmektedirler.

Toplantılarda örgütün tespit ettiği zengin insanlardan para toplanacak ise o yerde asla para işini kanıtlayacak fotoğraf çektirmemek ve çektirmek isteyenlere kesin engel olmak.

Para toplama işinde çok deneyimli salya sümük yalanların kitabını yazacak kadar laf ustası, duygu sömürücüleri hatipleri görevlendirmek ve kesinlikle toplantıya katılanları etkilemek ve paralarını bolca vermelerini sağlamak için topluca ağlama ustalarının araya serpiştirilmesini sağlamak toplanacak paraların maksimum artmasına yardımcı olmak.

Toplantıya katılanlardan ne kadar para mal mülk ve ziynet eşyası altını örgüte vereceklerini yazılı kağıtlara geçirmek ama asla bu paraları orada almamak toplamamak daha sonra 1 hafta içinde para verecek bağışçıların evlerine, işyerlerine asla saat vermeden gitmek paraları tahsil etmek.

Mümkünse nakit para almak, mümkün olmuyorsa bağışçılardan üzeri kime verileceği yazmayan vadeli senetler imzalatılıp almak.

Örgüt elemanları bölgelerinde zengin olan insanları okullarda velileri tespit ederek onları aylık, yıllık bağış yapmalarını sağlamaya çalışmaktadır.

Terör örgütü Müslüman kadınları ele geçirmek adına başı örtmek veya açmak iznini vermekte, örgüt elemanlarının eşlerini bulma ve sadece onlarla evlenmeyi sağlamakta örgütün izni olmadan elamanlar kendi başlarına bir adım atamamaktadırlar (örgüt elamanı kendine araba almak isteyince örgüt izin vermemişse o araba kesinlikle aldırılmamaktadır).

Örgüt eğer zengin bir tüccarın eşini ele geçirmek onu soymak istiyorsa bir şekilde toplu düzenledikleri sözde dini söyleşilere çağırmak saflığından istifade ettikleri bayanları hurafelerle cinlerle korkutup aklını başından almak ve zengin eşini bu beynini yıkadıkları eşleri ile soymak soğana çevirmek en büyük zevkleri çalışmalarıdır.

Bu aklını başından aldıkları insanların yıllarca doktor, psikolog ve psikiyatri kliniklerinde ailecek veya bireysel tedavi olmaya çalıştıklarını çokça gözlemleyebilirsiniz.

Hatta bu masum insanların FETÖCÜLERDEN kurtulabilmek için yabancı devletlere kaçıp örgütten kurtulmaya çalıştıklarına şahit olursunuz.

Örgüt ve içindeki çalışan elemanları kimi soymak isterlerse veya devlet kurumlarında, adliyelerde mahkemelerde yandaşlarını korumak adına çalışıp menfaat temin etmekte ve örgüt zinciri içinde her işlerini kendi yandaşlarına sorunsuz hallettirmekte Allah korkusu asla olmadan ne kadar vicdansızlık varsa çekinmeden şeytanla iş birliği içinde yapmaktadırlar.

Bu işbirliği için devlete kurum ve kuruluşlara sızdıkları üst alt tüm memurları örgüt elemanları ile para menfaat karşılığında veya makam karşılığında çok rahat kullanmaktadırlar.

Terör örgütü mensupları her yerde tanınmış ve itibarlı insanları ele geçirip kullanmakta ve bolca reklamlarını yaptırmaktadırlar.

Terör örgütü istenmeyen insanları bir şekilde ortadan kaldırmakta aynı Ergenekon ile Balyoz ve casusluk iftiralarında olduğu gibi her türlü sahte belge bilgi, iftirayı suç teşkil edecek sahte kanıtları imzaları üretmekte çekinmeden kullanmakta insanlara mazlumlara masumlara çekinmeden her zulmü yapmaktadırlar.

Son 15 temmuz FETÖCÜ terörist darbe girişimi ile bu yaygın örgüt Devletimizin resmi kurum ve kuruluşları ile ayrıca Türk milletimizce tamamen deşifre olmuş ve temizlik her yerde hatta dış ülkelerde bile başlamış halen devam etmektedir.

Şeytanların bile aklına gelmeyen bölücü plan ve projeleri tam 40 yıldır ülkemizde uygulayan dış güçler bu terörist darbe girişimi ile ülkemiz üzerindeki oyunları bir bir deşifre olmuş olup bu darbeci örgütün ülkemizdeki temizliğinin yıllarca süreceği görülmektedir.

Bu teröristler konusunda milletçe uyanık olalım ve her şüpheli örgütün duyumunu devletimizin kolluk kuvvetleri ile anında paylaşalım ve bu darbeci teröristlerin bir an önce temizlenmesine bireysel olarak yardımcı olalım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum