Hoş geldin gazetemizmir.com
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

Hoş geldin gazetemizmir.com

27 Mayıs 2014 - 14:56

Sevgili komşum değerli gazeteci arkadaşım Salih Erkek aradı "gazetemizmir.com" haber portalımızı gördün mü" diye sordu.

Evet çok güzel bir haber portalı olmuş ve süper hızlı arama ve paylaşımlara açık bir site "gazetemizmir.com" dedim kendisine.

Salih Erkek'le Karaburun'dan komşuyuz, ayrıca Yenigün Gazetemizin Genel Koordinatörü, köşe yazarı, Kadifekale Mardinliler Derneği Başkanı ve çok sayıda STK'nın ya lideri ya üyesi.

Malumunuz, kendisi yıllırdır İzmir TV'lerinde program yönetmeni, korkusuz bir gazeteci kardeşimiz. O hep doğruları söyler ve Atatürk'ün emanetine sonuna kadar sahip çıkar.

"Bu ülkenin başkalarına verilecek tek bir çakıl taşı yoktur" der ve kendisine yapılan saldırıları göğüsler. Salih Erkek soyadı gibi tüm dost ve arkadaşlarına, akrabalarına, hemşehrilerine hep sahip çıkar. Onların dertleriyle, sevinçleriyle bir ve yumak olur.

Yazın onu hemen her akşam bir dost, hemşehri düğününde ya da toplantılarında görebilirsiniz.

O ateşli bir siyasetçidir ve günün birinde üst düzey görevlerde yer alacağı kesindir.

Salih Erkek, atılımları, yenilikleri sever ve son atılımı "gazetemizmir.com" olmuştur.

İnanıyorum ki bu çok hızlı ve güncel haber portalı İzmir'in ana heberlerini en hızlı şekilde Ege Bölgemize, sonra Türkiye ve Dünyaya yayınlayarak, paylaşarak büyük bir açığı kapayacaktır.

Sevgili Salih Erkek, bendenize de "gazetemizmir.com" haber portalında köşe yazmam için bir yer verdiğini söyleyince mutlu olduğumu belirtmeliyim.

Ayrıca ilçeler, bölgeler ve yurdum haberleri ile Türkiye'de temsilcileri tek yazarları olduğum "çevre STK'larının" haberlerini de en hızlı şekilde zamanım ve sağlığım elverdiği müddetçe buradan, yani gazetemizmir.com 'dan yayınlayıp sizlerle yani okurlarımızla paylaşacağım.

Sevgili Salih Erkek'in yine çok değerli oğlu sevgili Yusuf Erkek bu yeni haber portalımız "gazetemizmir.com'un" yayın yönetmeni olup kendisine ilk yazımla "kolay gelsin, emeklerinize sağlık, teşekkürler Sevgili Yusuf Erkek" diyor; yayın hayatında başarılar diliyorum.

Gazetemizmir.com haber portalımızda buluşmak üzere herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum