Reklam

Salih Erkek yazdı...

Sana söz oyum senindir

Salih Erkek yazdı...

Sana söz oyum senindir

Salih Erkek yazdı...
22 Ocak 2018 - 09:00

İzmir kamuoyu biz yürekli gazetecilerin kaleme aldığı kadarıyla geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İzmir İl Başkanlığı seçimi sürecini, bu süreçte ve kongre gününde Aziz Kocaoğlu’nun seçime nasıl müdahale ettiğini öğrenebilmiş olmuştu.
Özet olarak geçeyim, Aziz Kocaoğlu bu seçime neden müdahil olmuştu?
Bilindiği üzere Şubat ayı başında CHP’nin genel kurulu yapılacak, genel başkan seçilecek.
Göreve geldiği günden beri girdiği her seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapılacak kurultayda tekrar aday olduğunu açıkladı.
Aziz Kocaoğlu İzmir il başkanlığı seçiminde kendi adayının seçilmesini sağladı, kurultay delege listesini kendine yakın isimlerden yazarak Kemal Kılıçdaroğlu’na “İzmir benim elimde, kurultayda ben de söz sahibiyim” mesajı vermiş oldu.
Aldığım bilgilere göre Kocaoğlu, genel kurulda parti meclisine kimleri yerleştireceğinin derdine düşmüş, parti meclisinde yer alan birçok ismin üstünü çizmiş ve emir ellerinden olanları listeye koymak için hummalı çalışma içine girmiş.
Tabi bu meyanda İzmir’de denizler taşıyor, ortalık duman altı, trafik içinden çıkılmaz hal almış olsa bile bu durum onu hiç ilgilendirmiyor.
Şimdi yazım aracılığıyla Aziz beye iki kelam etmek istiyorum; “Bence beni dinleyin ve ne yapın biliyor musunuz? Bu 36. Genel kurultayda genel başkanlığa aday olun. Bana inanın bu siyasi kıvırmalarınız sayesinde genel başkanlık seçimini kazanırsınız. Bu sayede İzmir halkı da sizden kurtulmuş olur, rahat nefes alır. Sana söz veriyorum ilk genel seçimde oyum senindir. Yeter ki İzmirliler senden kurtulsun.
Haydi, yeni sloganımız da bu olsun, Türkiye Aziz’dir Aziz Kalacak.”

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…


YORUMLAR

  • 0 Yorum