Reklam

Adalet nerede İZSU!

"Adalet" diye yollara düşen CHP, İzmir'de adaletin kararına uymadı.

Adalet nerede İZSU!

"Adalet" diye yollara düşen CHP, İzmir'de adaletin kararına uymadı.

Adalet nerede İZSU!
29 Ekim 2017 - 13:00

"Adalet" diye yollara düşen CHP, İzmir'de adaletin kararına uymadı.
Geçen yıl Tire İZSU Müdürlüğü görevinden alınarak İZSU Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı Araç Sevk Şube Müdürlüğü'nde görevlendirilen Muammer Özarslan, mahkemeyi kazanmasına rağmen görevine iade edilmedi. Şu an FETÖ'den tutuklu teknik amirinin görevde olduğu dönemde vatandaşa yaptığı kötü muamelenin faturasının kendisine çıkarıldığını öne süren Özarslan "Adalet" aradığını ifade etti. İZSU, Özaraslan'ı mahkeme kararına uyarak eski görevine iade etmek yerine yeni bir atamayla İZSU Genel Müdür Yardımcısı Gülay Demircioğlu emrinde görevlendirdi.

İPTALİNİ SAĞLADI

İddiaya göre Özarslan, Büyükkömürcü Mahallesi muhtarına köyde kullanılmak üzere 4 adet "büz" verdiği gerekçesi ile 19 Haziran 2016 tarihinde müdürlükten alınarak İZSU Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı Araç Sevk Şube Müdürlüğü emrine verildi.
Sonraki süreçte "Adalet" arayışına çıkan Özarslan, yapılan atamanın yanlış, haksız ve keyfi bir uygulama olduğunu savunarak söz konusu işlemin iptali için İzmir 6. İdare Mahkemesine Esas no:2016/1079 ile dava açtı. Mahkeme davanın sonunda, eski müdür Özaraslan'ı haklı bularak, 26.05.2017 tarihinde 2017/922 karar no ile dava konusu işlemin iptaline karar verdi.

BU YOLLARDA ÇİZMESİZ GEZMEYİN!

Aydın'da etkili olan sağanak yağış sonrasında il merkezindeki yollarda oluşan göçükler vatandaşların tepkisini çekti.
Efeler ilçesinde doğalgaz, internet ve altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar, çalışmalar bittikten sonra gelişigüzel kapatılıyor. Düzgün şekilde onarım yapılmayan yollar, iki gün kentte etkili olan yağışla birlikte çöktü. Bazı araçlar, tekerleklerin saplanması sonucu mahsur kalırken yollar adeta köstebek yuvasına döndü. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Sarıoğlu, kentteki yolların rezil halde olduğunu söyledi.
Vatandaşlara mağduriyet yaşamamaları için yanlarında plastik çizme bulundurmalarını tavsiye eden Karaoğlan, "Efeler'de doğalgaz ve internet hattı döşenen yollar ve kaldırımlar öyle yapılmış ki sular orada birikiyor.

ALTYAPI YOK

Birikinti halindeki suları yoldan gelip geçen araçların savurmasıyla kaldırımda yürüyen insanların üzerini ıslatıyor.
Aydın'da altyapı adına hiçbir çalışma yok.
Nasıl bir belediye yönetimi anlamadık. İş su faturasına geldi mi iki misli almasını biliyorlar.
Halkın yararına hizmet üretmeyen bir belediyenin vatandaşlarına yaşattığı sıkıntıları bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz.
Ya bu kentte hizmet yaparsınız ya da biz bu işi beceremedik der, çekilirsiniz. Önümüz kış malum, sokaklar yağmur sularıyla doluyor. Bir mağduriyet yaşanmaması için herkes yanında plastik çizme bulundursun, demedi demeyin" diye konuştu.

YOL ÇÖKTÜ ÇUKUR KALDI!

Aydın'ın ilçesi Koçarlı'nın Güdüşlü Mahallesi'ndeki iki ay önce meydana gelen taşkın nedeniyle zarar gören yolda oluşan çukurun kapatılmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.
Herhangi bir önlem olmaması nedeniyle yoldaki çukurun tehlike saçtığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti. Oluşan çukurların acilen kapatılması gerektiğini belirten vatandaşlar, "Taşkın nedeniyle köprünün yanındaki bu bölgede yol çöktü ve bu şekilde bir çukur oluştu. Taleplerimize rağmen iki aydır bu bölgede herhangi bir çalışma yapılmadı. Vatandaşlarımız ve hayvanlarımız için bu çukur tehlike saçıyor. Burada yaşanan bir can kaybının hesabını kim verecek? Yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum