Reklam

AK Parti adayı Necip Nasır Çiğli'de...

24 Haziran seçimi için gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İzmir ikinci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Çiğli'de ilgiyle karşılandı.

AK Parti adayı Necip Nasır Çiğli'de...

24 Haziran seçimi için gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İzmir ikinci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Çiğli'de ilgiyle karşılandı.

AK Parti adayı Necip Nasır Çiğli'de...
30 Mayıs 2018 - 15:18

Necip Nasır, Harmandalı çöp depolama alanıyla anılmaktan sıkıldıklarını belirten ve sorunlarının çözülmesini isteyen Çiğli sakinlerine, "Bize önce 24 Haziran genel seçimlerinde, ardından da 2019 yerel seçimlerinde gerekli desteği verin, sorunlarınızı çözelim" dedi.

MARDİNLİLERLE BULUŞTU

Çiğli ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından Çiğli Mardinliler Derneği'ne geçen Nasır, projelerini anlattı. Dernek Başkanı Fuat Uzunkaya, Nasır'ı Bitlis doğumlu olması nedeniyle kendilerine yakın bulduklarını belirterek partilerin listelerinde daha çok doğu ve güneydoğu kökenli milletvekili adaylarına yer vermesini beklediklerini söyledi. Ziyarette Necip Nasır'a Diyarbakır doğumlu Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Gerçek Tekin de eşlik etti. Çiğli'nin imar ve istihdam sorununun yanı sıra Harmandalı çöp depolama alanı ile anıldığını belirten Uzunkaya, artık bu sorundan kurtulmak istediklerini, patlama korkusu ve ağır koku ile yaşamaktan sıkıldıklarını ifade etti.

DUYARSIZ KALINMAMALI

Çöp sorununun, birinci derecede yerel yönetimleri ilgilendirdiğini dile getiren Necip Nasır, “Sorun İzmir'in sorunu ise Milletvekili, Belediye ve sorumlu olan herkes birlikte hareket ederek çözmelidir” dedi.

24 Haziran seçimlerinin tarihi bir sınav olduğuna dikkat çeken Nasır, "24 Haziran’da Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis i oluşturarak Güçlü Türkiye’nin oluşmasını sağlayarak muasır medeniyetler seviyesine çıkmamız için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. 16 yıllık AK Parti hükümetinin verdiği sözler ile yaptıklarını göz önünde bulundurarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaşmak için gerekli desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Program kapsamında Çiğli çarşısında esnaf ziyaretleri ile vatandaşın derdini ve isteklerini de dinleyen Nasır, Köyiçi Mahallesi Muhtarı Ahmet Çelik'e de uğradı. Çelik Nasır'a başarı dileklerini iletti. Necip Nasır iftarda da Yakakent Mahallesi sakinlerinden Keziban - Sunay Fırat çiftinin evine konuk oldu. Nasır, iftardan sonra İzmirli işadamları ile Bornova’da buluşarak Ak Parti'nin seçim beyannamesi ve Cumhurbaşkanının açıkladığı Manifesto ile ilgili görüşleri paylaştı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum